Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Rasmus Brøndholt Visby  Rasmus Brøndholt Visby (f. 1967) er den nye dreng i klassen, når det gælder vinbranchen. Glæden ved mad var oprindelig større end ved vin, og allerede som 12-årig lavede han juleanden. Vin-interessen vågnede for alvor, da en god ven tilbage i starten af det nye årtusinde introducerede ham for vine fra Châteauneuf du Pape.
  Inden da - i 1996 - var Rasmus Visby blevet selvstændig med sit første IT-firma efter at have arbejdet med salg i mange år. Herefter startede og solgte han flere selskaber. I 2010 solgte han Bullguard Nordic A/S og forlod IT-branchen.
  I Bullguard Nordic arbejdede han tæt sammen med Heini Zachariasen og Theis Søndergaard, som siden hen lavede vin-app’en Vivino.
  Efter salget af Bullguard Nordic har Rasmus Visby været beskæftiget med forskellige investeringer, indtil han i 2012 fik idéen til webfirmaet Flaskeposten.dk.
  Ideen med at samle vin fra flere importører i en fælles webshop fik han til en rund fødselsdag, hvor en garageimportør leverede vinen. Vinen var god, men hvor kunne den købes?
  Baggrunden fra IT-branchen samt hans salgs- og markedsføringserfaring kunne bruges til at opbygge Flaskeposten.dk. Dette blev suppleret med Vinakademiets sommelieruddannelse, som blev afsluttet i marts 2013.
  Efter at have løst de største udfordringer med teknik og logistik gik Flaskeposten.dk for alvor i luften i efteråret 2013. Derudover har Rasmus Visby arrangeret flere vinsmagninger og andre vinarrangementer i forbindelse med firmaet.
  Arbejde og fritid flyder sammen i villaen på Amager, men en løbetur eller besøg i det lokale fitness center bliver der tid til. Amager Strand bliver også flittigt besøgt sammen med hans brune Newfoundlænder.
  Vinrejsen går gerne til Rheingau, Bourgogne eller Norditalien, men også Californien har ofte været målet. Australien og Sydamerika står højt på listen over ønsker til fremtidens vinrejser.
  Adresse: Flaskeposten.dk, tlf.: 20 91 66 34, e-mail: rasmus@flaskeposten.dk, www.flaskeposten.dk. (Opdateret 2013).