Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Sonne Bergkjær


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Sonne Bergkjær (f. 1947) er et kendt ansigt blandt købmændene i det jyske. Han kommer vidt omkring, idet han er ansat som vinkonsulent i GOBIVin med Jylland som ansvarsområde.
  Sonne Bergkjær blev udlært hos kolonialgrossisten Chr. Kjærgaard. Under aftjeningen af den efterfølgende værnepligt blev han interesseret i tjenesten ved forsvaret, og dette førte til tyve år ved Dronningens Livregiment i forskellige funktioner.
  Det var i disse år, han blev fanget af vinens verden. Blandt andet drev han en garagebutik med cypriotiske vine.
  Efter endt tjeneste ville han egentlig have åbnet sin egen vinforretning, men i stedet blev han fristet af jobbet i Dreisler Storkøb, og her fik han chancen for at gøre sin store fritidsinteresse til sit arbejde. Igennem 16 år havde han ansvaret for koncernens vin, hvad angik sortiment, priser, tilbud m.m. I forbindelse med Dreisler’s skifte til SuperBest, skiftede han også til sit nuværende job i GOBIVin. Og han kan ikke få nok. Ikke kun arbejder han med vin. Han deltager også i alle de vinsmagninger, han kan komme i nærheden af, ligesom han selv arrangerer vinsmagninger. Han mener, at det gør ham bedre i stand til at servicere de mange kunder.
  Sonne Bergkjær er gift med Anette og har børnene Ib (der selv har gjort karriere i vinens verden) samt Helle og Mads.
  Adresse: Gobi Vin, Søndre Fasanvej 94, 2500 Valby, tlf.: 61 20 72 29, e-mail: sonne@gobivin.dk.