Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Søren Beck


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Søren Beck (f. 1964) startede som garageimportør i 2000 med sit énmands-firma Encore-Vin, og i begyndelsen var fokus rettet mod Bordeaux, hvor han hurtigt skabte gode kontakter.
  Som engageret garageimportør tog han i 2002 sammen med Dansk VinCenter i Avedøre initiativet til vinmessen "Garagevin", der siden er blevet en årlig festdag i vinmarkerne med ca. 40-50 udstillere og 1000 gæster.
  Samarbejdet med Dansk VinCenter udviklede sig, hvilket medførte, at Søren Beck blev medejer af centeret sammen med Torben Andreasen og Michael Gundersen; det var i april 2003.
  Da han trådte ind i samarbejdet havde man allerede tilplantet 3 hektar vinmarker hovedsagligt med druesorten Rondo.
  Hen over sommeren 2003 byggede Dansk VinCenter sin nye vingård, et 480 m2 stort byggeri, der med produktionslokaler og fadhal og senest med et vinotek er indrettet til fremstillingen af vinene Nordlund og Lillelund.
  I efteråret 2003 blev Dansk VinCenters første kommercielle vin lanceret (2002 høsten), og siden har Nordlund været regnet for en af de førende danske rødvine.
  I dag er Søren Beck eneejer af Dansk VinCenter, og Anne Juel-Christensen står for vinifikationen af Nordlund og Lillelund.
  Privat er han gift med Heidi, og sammen har de to voksne børn, Cecilie og Kristoffer.
  Adresse: Dansk VinCenter ApS, Byvej 55, 2650 Hvidovre, tlf.: 39 27 40 00/ 26 12 37 44, e-mail: beck@vincenter.dk.