Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Søren Salling  Søren Salling (f. 1953) voksede op i Kolding og blev i 1979 uddannet som lærer. Han fik et godt job og var glad for lærergerningen. Men i 1988 gik han på nedsat tid – årsagen var en brændende interesse for vin og ønsket om sideløbende at forsøge sig med eget vinimportfirma.
  I 1999 sagde Søren Salling endeligt farvel til lærerjobbet for at kunne hellige sig Sallings Vinforsyning på fuldtid. I dag er der travlt i firmaet, der sælger vin til restauranter, virksomheder, vinhandlere og – fra butikken i Kolding – private. Flaskerne importeres direkte fra vinhusene og fra de fleste vinproducerende lande, og firmaet har egne agenturer i både Frankrig, Italien, Spanien, Chile og Argentina. Søren Salling har sammen med sin hustru Kaja, der hjælper til i butikken, valgt at lægge et stort arbejde i at besøge de mange leverandører rundt om i Europa, hvilket giver mulighed for at følge deres udvikling på nært hold.
  Sallings Vinforsyning er efterhånden blevet en rigtig familievirksomhed, idet parrets to voksne sønner står for arbejdet med en ny omfattende vin-webshop. Ud over familiemedlemmerne har firmaet yderligere tre ansatte.
  Før Søren Salling fik travlt med sin vinforretning, gav han den hele armen som håndboldspiller på divisionsholdet i Kolding, ligesom han fungerede som træner og instruktør. Samme år, som han blev uddannet som lærer, satte han kronen på håndbold-værket med en elitetræneruddannelse.
  Håndbolden har stadig en stor plads i hans hjerte, så den skal der være tid til i den sparsomme fritid. Derudover nyder han en sejltur i ny og næ og dyrker desuden sit medlemskab af Koldingfjord Rotary.
  Adresse: Sallings Vinforsyning, Søndergade 26, 6000 Kolding, tlf.: 75 50 55 90, mobil: 20 13 72 03, e-mail: salling@sallingvin.dk, www.sallingvin.dk.