.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Thomas Sønderby Sivholm (f. 1976) er indkøbs- og marketingschef hos Østjysk Vinforsyning i Hinnerup uden for Århus, og at han kom ind i vinens verden var lidt af et tilfælde – som det jo så ofte sker.
  Mens han studerede økonomi (BA Oecon) på Odense Universitet, ville han gerne have et afbræk i studierne, og ved et tilfælde – og et held – kom han i forbindelse med familien Casteja i Bordeaux. Familien ejer blandt andet Château Batailley, Château Trottevieille og Château Baret i Pessac-Léognan, og på det sidstnævnte slot fik Thomas Sivholm et job fra august 2000 og et halvt år frem. – Det var en god årgang at ankomme i, når man ville til Bordeaux, siger han.
  Hjemme igen arbejdede han i Kjær og Sommerfeldts butik i Odense samt i kundeservicecentret på Vingaarden, indtil han i 2002 startede som salgskonsulent i Vingaardens afdeling for toldfrit salg.
  I 2004 gik turen videre til V&S i Stockholm som nordic brand manager med ansvar for salget af E&J Gallo’s vine. I samme periode flyttede han til Århus, og da der åbnede sig en mulighed hos Østjysk Vinforsyning, blev de mange rejsedage byttet ud med det spændende job som indkøber i Hinnerup.
  Thomas Sivholm bor nu i Thorsø nord for Silkeborg sammen med sin kone, Karen, og deres datter Anna på seks måneder. Fritiden går med nyt hus og med at få anlagt en have samt meget indædte og tætte squash-kampe med svogeren Esben.
  Adresse: Østjysk Vinforsyning, Navervej 21, 8382 Hinnerup, tlf.: 86 98 84 00, direkte: 87 55 99 13, mobil: 30 34 15 78, e-mail: ts@vinforsyning.dk,
  www.vinforsyning.dk.