Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Thomas Stig Hansen  Thomas Stig Hansen (f. 1969) begyndte i "Højbro Vinhandel" i Frederiksborggade i København mandag d. 1. februar i 1987 – og blev der lige siden. Det blev starten på en lang rejse inden for verdenen af vin og spiritus og en rejse næsten på samme adresse i alle årene. Dog med et navneskift i 2005, da Højbro Vinhandel blev til "Vinoble ved Kultorvet", og med en flytning i 2009, da den store forretning flyttede hen i Krystalgade og blev til "Vinoble Skt. Petri".
  Da han startede i vinbranchen, lød arbejdsbeskrivelsen på forefaldende arbejde. Siden er Thomas Stig Hansen gået ekspertvejen. Få i landet har så indgående et kendskab til vin og især spiritus som han, og i dag står han for al indkøb og udvælgelse af spiritus og har fingeren på pulsen med de nyeste tendenser på markedet.
  Thomas Stig Hansen har i tidens løb holdt et utal af smagninger, især med fokus på spiritus, og har været på mange vinrejser og på spiritusrejser til Skotland og Cognac.
  Thomas Stig Hansen er gift med Heidi og har to drenge, Mikkel og Linus. I fritiden er cykling den helt store hobby – han er tidligere cykelrytter og har kørt over 100 cykelløb.
  Når fritiden ikke går med børn og cykel, er der sommerhuset i Marielyst, som skal vedligeholdes, og så er det heldigt, at han har hænderne skruet rigtigt på og kan arbejde med alt fra cykler til cement.
  Adresse: Vinoble Skt. Petri, Krystalgade 18, 1172 Kbh.K, tlf.: 33 14 03 87, e-mail: sktpetri@vinoble.dk, www.vinoble.dk. (Opdateret 2012).