Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Her er, hvad vi fandt

Antal resultater: 3

stjernestjernestjernestjerne

Whishes Eratini Red, Pieria Eratini Wines, Grækenland, 2018, høj alkohol (14,5%)

135 kr., WineRoads

Druerne til denne rødvin er den græske drue Xinomavro (40%), Cabernet Sauvignon (35%) og Syrah (25%), og det er en glimrende treenighed. Det er en aromatisk rødvin med duft af moden frugt og mandelmasse og med en frugtrig smag, hvor især Cabernet-druen brillierer med noter af solbær. Eftersmagen slutter med fine krydrede noter. Det er en dejlig vin - men prisen er lige i overkanten og koster den femte stjerne.

Smagt i 2021/10
stjernestjernestjernestjernestjerne

Fleva, Skouras, Peloponnes AOC, Grækenland, høj alkohol (14,5%)

160 kr., WineRoads

En helt igennem dejlig rødvin med duft af hyldebær og aromatisk tobak og med en fyldig og dejlig krydret smag med flere lag - her er moden frugt, ren lakrids, friske hasselnødder, rosmarin ... Sagen til et krydret påskelam.

Smagt i 2021/12
stjernestjernestjernestjernestjerne

Whishes, Pieria Eratini Wines, Grækenland, middel alkohol (13,5%)

115 kr., WineRoads

Det er ikke så ofte, vi får græske vine til smagning, men her er en hvidvin - og en rigtig dejlig vin. Den er fremstillet på druerne Assyrtiko (60%), Malagouzia (20%) og Chardonnay (20%) og modnet i akacie-fade. Det er en vin med en fin aromatisk duft med citrus, appelsinskræl, honning og strejf af karambole. Smagen er frugtrig og igen med frisk citrus, som den dominerende note. En elegant og velkomponeret vin, der bestemt lever op til prisen.

Smagt i 2021/6