Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Else Trier Pedersen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

    Else Trier Pedersen (f. 1954) har fuldtidsarbejde i Viborg Kommune. Men så snart det er fyraften, går turen hjem til villaen i Løgstrup nordvest for Viborg, hvor hun sammen med sin mand, Morten Bang Pedersen, driver deres vinimportfirma, Minvin.com.
    De første vine, der kom på hylderne, stammede fra Weingut Karl Pfaffmann i Walsheim – et vinhus, som Else og Morten Pedersen havde fået smag for på en ferie til det sydtyske vindistrikt Pfalz. Foruden vine fra Tyskland omfatter importen i dag også vine fra Alsace, Bourgogne og Rhône i Frankrig samt Piemonte og Toscana i Italien. Samtlige vine er nøje udvalgt hos små, familiedrevne vinhuse.
    Vinfirmaet drives primært som internetbutik, og kundekredsen, som er støt stigende, omfatter både private og erhverv. Driften foregår indtil videre på fritidsbasis, så der bliver ikke megen tid til overs til andre aktiviteter. Lidt hjemmehygge med god mad og vin bliver der dog altid plads til samt et par rejser årligt med parrets voksne børn på 31 og 25 år.
    Adresse: Minivin.com, Lærkebakken 20, 8831 Løgstrup, tlf.: 86 64 30 65, mobil: 20 32 30 65, e-mail: minvin@minvin.com, www.minvin.com.