Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Karin Forup



    Karin Forup (f. 1948) er uddannet farmakonom og har arbejdet i en række forskellige apoteker samt på landbohøjskolen. I 1986 søgte hun en stilling som produktchef i et medicinalfirma – dog lagde hun sideløbende billet ind på et job som salgskonsulent hos Kjær & Sommerfeldt.
    Lige siden sin tidlige ungdom har Karin Forup nydt at lave en god middag og finde de helt rigtige vine til. Talrige rejser til vindistrikter i Frankrig og Italien skærpede kun hendes interesse for vinens verden. Så tanken om at have et job, der samtidig var en hobby, tiltalte hende.
    Det blev Kjær & Sommerfeldt, der meldte først tilbage – og fik et ja fra Karin Forup. Nu skulle der sælges "naturmedicin" (vin) i stedet for medicin.
    Efter tretten år i konsulentjobbet blev hun hentet til et andet anerkendt vinfirma, Erik Sørensen Vin, hvor hun fik den spændende udfordring at opstarte en erhvervsafdeling. Og det er i denne afdeling, man finder Karin Forup den dag i dag, travlt beskæftiget med at tage sig af vinfirmaets erhvervskunder og Horeca-sektoren. Derudover har hun ekspertise i firmagaver til virksomhedspersonaler til jul og andre særlige lejligheder.
    Også i fritiden har Karin Forup nok at se til. Hun har to voksne børn, Ann og Lars, og nu også tre børnebørn, og de kommer i første række, når det er fyraften. Arbejdet med blomster og krydderurter i haven i Lejre har også hendes store interesse.
    Adresse: Erik Sørensen Vin, Fredensborg Kongevej 57, 2980 Kokkedal, tlf. 46 49 81 82, mobil: 23 23 56 56, e-mail: kf@eriksorensenvin.dk, www.eriksorensenvin.dk.