Paul Symington (f. 1953) har gennem de sidset ni år stået i spidsen for verdens største portvinsfirma, Symington Family Estates, som ejer i alt 26 vinejendomme i Portugals Douro-distrikt.
  Paul Symington blev født som 13. generation af en gammel portvins-familie, og hans livsbane var derfor fastlagt på forhånd. Som den førstefødte skulle han en dag overtage roret i familiens portvinshus. Men først skulle han uddannes, og det blev han dels i Portugal, dels i England, hvor han boede og studerede fra han var 13 til 24 år.
  Dernæst vendte han hjem til familien og Symington Family Estates, der ligesom de øvrige portvinshuse i midten af 1970erne befandt sig midt i en krisetid.
  Paul Symington overtog ledelsen af det gamle portvinshus, klarede skærene og har siden investeret i ny teknologi og har udvidet familiefirmaet betydeligt. Han har blandt andet opkøbt flere vinmarker, så Symington Family Estates i dag er Douro-distriktets største jordbesidder.
  Firmaet ejer også adskillige kendte portvinsmærker, heriblandt Cockburn’s, Dow’s, Graham’s og Warre’s samt madeira-mærket Blandy’s.
  I 2018 trådte Paul Simington tilbage som formand og direktør for familiefirmaet og overlod roret til sin bror Dominix samt fætrene Johnny, Rupert og Charles, som også hidtil har hjulpet til med det daglige arbejde i firmaet.
  I 2012 blev Paul Symington udnævnt af det britiske vinmagasin Decanter til Man of the Year.
  Adresse: Symington Family Estates, Travessa Barão de Forrester 86, Apartado 26, 4431-901 Vila Nova de Gaia, Portugal, tlf.: 00351 223 776 300, fax.: 351 223 776 301, e-mail: symington@symington.com, www.symington.com. (Opdateret 2018).