.....................
Aktivitetskalender

.......'
I vores Aktivitetskalender optager vi meddelelser om alle vinøse aktiviteter, både dem, der er åbne for alle VinAvisens læsere, og lukkede vinmesser og møder for vinbranche og presse. Denne service er gratis.
Send din tekst til mariette@vinavisen.dk, men bemærk, at den kun må fylde 400 anslag inkl. ordmellemrum. Og husk at få alt med: Dato, klokkeslet, program, sted, billetpris, e-mail adresse for nærmere oplysninger, hjemmeside osv.


5. juli: Kl. 13-16 afholdes der Vindag på Pometet, hvor der dyrkes frugter, bær og druer til forskning og undervisning. Arrangementet starter med et foredrag om druehøsten årgang 2018. Man hører om høstudbytter, klasestørrelse, bærstørrelser og druekvalitet - og dernæst om vinfremstillingsmetoder og gennemførte forsøg. Efterfølgende er der rundvisning i mark og vinkælder og til slut en omfattende smagning af de fremstillede vine samt udvalgte frugtvine. For mange af druesorterne er der lavet vine med forskellige teknikker - hvordan det påvirker disse enkeltdruevine, får man også mulighed for at smage. Pris pr. billet: 200 kr. Sted: Agrovej 1, 2630 Taastrup. Mere info og tilmelding senest d. 3. juli ved at klikke her.

7. September: Kl. 11-16 inviterer Inter Rhône og The Wine Company til den årlige Rhônevinfestival. Som altid er det Dansk Vincenter i Avedøre ved København, der lægger stemningsfulde lokaler og vinmarker til vinfestivalen. Pris: 275 kr. / 350 kr. inkl. frokost. Læs mere ved at klikke her, og bestil billetter ved at klikke her.

11. September: Afholdes Wines from Spain på Børsen inklusiv seminar med Ferrán Centelles kl. 9.30 og efterfølgende smagning for professionelle. Yderligere information følger.