.....................
Aktivitetskalender

.......'
I vores Aktivitetskalender optager vi meddelelser om alle vinøse aktiviteter, både dem, der er åbne for alle VinAvisens læsere, og lukkede vinmesser og møder for vinbranche og presse. Denne service er gratis.
Send din tekst til mariette@vinavisen.dk, men bemærk, at den kun må fylde 400 anslag inkl. ordmellemrum. Og husk at få alt med: Dato, klokkeslet, program, sted, billetpris, e-mail adresse for nærmere oplysninger, hjemmeside osv.



28. februar: Kl. 18.30 afholdes Terra Alta Vin Show, hvor man kan smage otte vine fra den lille og ikke så kendte appellation Terra Alta i det spanske Catalonien. Smagningen ledsages af tapas-middag og gode vinhistorier fra vinmanden Lars Christiansen samt uddrag af en kommende film om appellationen og dens producenter. Pris: 500 kr. Sted: El Tapeo, Peder Hvitfeldts Stræde 15, 1173 København K. Tilmelding og mere info ved at klikke her.

1. og 2. marts: Afholdes 9. udgave af Franske Vindage, hvor du kan smage dig gennem hele Frankrig fra nord til syd og fra øst til vest. Læs mere og køb billetter ved at klikke her.

2. marts: Kl. 13-17 afholder Slagelse Vinfestival 25 års jubilæum! Det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige med mere end 400 spændende vine fra hele verden skænket i glassene af både faste og nye udstillere. Festivalen byder også på whisky, øl og diverse delikatesser. Pris (inkl. smageglas): 170/190 kr. Billetter i forsalg og ved indgang. Yderligere information, herunder billetsalgssteder, udstillerliste (opdateres løbende), og program fås ved at klikke her.

11. marts: Kl. 12-13.30 afholdes der en MasterClass for HoReCa med et spændende Lodi-panel. Efterfølgende er der walk-around smagning af cirka 100 californiske vine fra mere end femten danske importører. Kl. 16.30-18.30 er smagningen åben for forbrugere. Forbrugerpris: 150 kr. inkl. hapsere. Sted: Weber Grill Academy, Dampfærgevej 10, 2100 København. Tilmelding og yderligere information ved at klikke her.

25. marts: Afholdes Vinho Verde smagning kun for professionelle. Kl. 12-13.30 holder Thomas Ilkjær fra Masterclass med en smageplatte, der viser, hvor godt Vinho Verde passer til dansk mad. Og fra kl. 13.30-17.30 er der walk around smagning med 29 vinhuse, hvoraf de 26 søger importør. Sted: Hotel Marriott, Kalvebod Brygge 5, København. Nærmere information og tilmelding ved at klikke her.

28. marts: Kl. 19-22.30 afholder Rudersdal Vin Winemakers Dinner med vine fra Menhir Salento. Pris: 895 kr. for 4 retters menu med 8 vine og kaffe.
Sted: Trattoria d'Alba, Holbergsgade 17, 1057 København K. Læs mere og bestil billet ved at klikke her.

6. april: Kl. 13-15 og 16-18 afholdes Holbæk Vinmesse for første gang. En adgangsbillet giver mulighed for at smage på mere end 100 røde, hvide, søde og mousserende vine fra en række forskellige lande. Man vil desuden kunne tilkøbe et særligt eksklusive smagsprøver. Pris: 190 kr. Sted: Boxen, Østre Havnevej 11, 4300 Holbæk. Læs mere, og køb billetter ved at klikke her.

25. april: Kl. 16-17.30 og 18-19.30 afholdes der Sherryfestival i København med mulighed for at smage alt fra de tørre Fino og Manzanillo sherryer over den fyldige Oloroso til den søde PX. Pris: 200 kr. inkl. smageglas fra Spiegelau. Billetsalget starter 1. februar. Læs mere, og bestil billetter ved at klikke her.

11. September: Afholdes Wines from Spain på Børsen inklusiv seminar med Ferrán Centelles kl. 9.30 og efterfølgende smagning for professionelle. Yderligere information følger.