.....................
Aktivitetskalender

.......'
I vores Aktivitetskalender optager vi meddelelser om alle vinøse aktiviteter, både dem, der er åbne for alle VinAvisens læsere, og lukkede vinmesser og møder for vinbranche og presse. Denne service er gratis.
Send din tekst til mariette@vinavisen.dk, men bemærk, at den kun må fylde 400 anslag inkl. ordmellemrum. Og husk at få alt med: Dato, klokkeslet, program, sted, billetpris, e-mail adresse for nærmere oplysninger, hjemmeside osv.


1. og 2. september: Kl. 15-21 og 10-16 arrangerer Den lille Vinklub i Ribe ”Ribe Vinfestival 2017” i Ribes hyggelige og middelalderlige gågade. Adgang til smagsprøver fås ved køb af smageglas (pris: fra 100 kr.) i boder ved indgangen til gågaden. Mere end 20 vinimportører deltager i festivalen, hvor de uddeler smagsprøver og fortæller gode historier om de forskellige vine. Vil du vide mere, så klik her.

16. september: Kl. 11-16 afholder Inter Rhône og The Wine Company den årlige Rhônevinfestival, hvor alle er velkomne. Som traditionen foreskriver, er det Dansk Vincenter i Avedøre ved København, som igen i år lægger lokaler og vinmarker til vinfestivalen. Billetpriser, festivalinfo m.m. kan ses ved at klikke her.

25. september: Kl. 13-19 afholdes en spændende smagning af vine fra New Zealand på National Museet. Ca. 25 udstillere med og uden importør. Kl. 13-14.30: Seminar for professionelle. 14-19: Walkaround smagning for professionelle. 17-19: Walkaround smagning for vinklubber og forbrugere. Tilmelding for professionelle ved at klikke her. Tilmelding for forbrugere/vinklubber ved at klikke her. Yderligere info følger på dette link.

28. september (kun for professionelle): Kl. 11-17 afholdes branchesmagningen New Wines from Spain på Børsen med 36 spanske vinhuse, der søger importører på det danske marked. Deltagerlisten kan ses ved at klikke her. Og tilmelding foregår ved at klikke her.