Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Annoncer
Kontakt og annoncerRedaktion
VinAvisen udgives af MT Press Aps, Violvej 10, 3250 Gilleleje
CVR-nr.: 70843714
Bank: 3537 - 20356156
Mariette Tiedemann, tlf.: 21 78 28 77, mariette@vinavisen.dk, info@vinavisen.dk.Annoncering og annoncepriser
VinAvisen.dk har siden 1998 udviklet sig til et vigtigt bindeled mellem vinbranchen og interesserede danske forbrugere, og samtidig er det ugentlige nyhedsbrev blevet et samlingsted for den danske vinbrance. VinAvisen er det danske fagblad om vin, og vinbranchen har fået et medie, der ses af alle relevante.
Succesen er skabt, fordi man gennem VinAvisen kan holde sig aktuelt orienteret om, hvad der foregår på vinscenen i ind- og udland. Vi følger med i alle væsentlige medier verden over. Vi sorterer og præsenterer kun det vigtigste. Der spares således mange timers læsning af fagblade.
Som annoncemedie er VinAvisen oplagt: En vin præsenteres med et banner i det ugentlige nyhedsbrev, og med et klik på banneret føres læseren til producentens eller importørens hjemmeside – eller til en side, der ligger på VinAvisens server.Ud over de store banner-annoncer, tilbyder vi også et lille annonce-format, som henvender sig til vinimportører, der ønsker at eksponere enkelte vine over for VinAvisens mange vininteresserede læsere.

Størrelse og priser
Klik her for at læse mere om udforningen af et banner og for at se vore priser for indrykning.
Read the text in English..Udtalelser
fra vore
annoncører..


  Jeg har ved flere lejligheder benyttet mig af VinAvisens annoncetilbud, og hver gang med nydelig trafik til følge. Prisen pr. klik er sammenlignelig med Google, men der er langt større salg pr. klik end ved Google’s annoncering.
  Anne Marie Cramer, Solarex Wines  The Wine Company annoncerer i VinAvisen, fordi vi rammer målgruppen, har god respons og får trafik direkte ind på vore websites – uanset om vi taler om vore vintilbud eller om Rhône-vinfestivalen.
  Lars Møller, The Wine Company  VinAvisen er det rette sted at søge efter folk i branchen. For en meget rimelig pris rammer man præcis den målgruppe, man er ude efter, og man undgår alle dem, som er tvungne til at skrive tre ansøgninger om ugen.
  Nicolaj Madsen, Skovgaard Vine