Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

VinAvisens Blå Bog: A til G

Hver - uge vil bringer vi et portræt af en person, der har gjort sig særligt bemærket i den danske vinbranche, og uge efter uge samler vi portrætterne på denne side.
Klik på billedet af den person, du vil læse om.
Her er links til de øvrige bogstaver i alfabetet: .... Fra H til K .... Fra L til R .... Fra S til Å.

Hannebritt Abrahamsen har efter flere år som hotel- og restaurantejer i Frankrig åbnet forretningen Rhône i Ravnsborggade med egen import af vine fra Rhônedalen.Melitta Achton og hendes mand, Bo Achton, slog i 1995 dørene op for deres egen vinforretning, Den lille Vinkælder, i et nedlagt osteri i en lille landsby nær Køge..

Karin Adcock har danske rødder og har siden 2016 drevet sin egen vingård, Winemark Wines, i Hunter Valley, Australien..

Erik Ahlmann Larsen og hans firma, Tedeum Vin, er Danmarks største importør af vin fra Sydafrika. Hvert år importerer han godt 3 millioner liter sydafrikansk vin..

Marie Ahm er akademiøkonom og har i dag ansvaret for eksporten fra tre spanske vinhuse, udfører projekt-opgaver for vinimportører og holder foredrag om vin..

Jørgen Aldrich var Fyens Stiftstidendes vinskribent igennem 35 år og har været overalt i vinens verden. I dag er han redaktør af medlemsbladet Sommelier..

Georg Almásy er født og opvokset i Østrig. Efter afsluttet uddannelse som tekstiltekniker kom han i 1965 til Danmark, og i 1994 grundlagde han Østrigsk Vinimport..

Troels Ambo drømte oprindelig om en fodboldkarriere i Herfølge Boldbklub. I dag har han sin daglige gang som salgschef, partner og medejer hos Erik Sørensen Vin..

Henning Andersen står sammen med kompagnonerne Nicholas Hammeken Uwe Petersen for importfirmaet Globus Wine og dets supermoderne bag in boks-tapperi, indviet i 2007..

Henrik Andersen og hans garagefirma, Maison de Provence, koncentrerer sig især om kvalitetsvine fra mindre domainer i Provence og det sydlige Rhône..

Lars Andersen er uddannet civiløkonom, har fast arbejde uden for vinbranchen og er derudover indehaver af La Viña, der importerer vin fra Mallorca..

Kim Andersen slog i 1997 - sammen med vennen Tim Hansen - dørene op for Kath Vinimport. Kvalitetsvine fra Tyskland har domineret billedet lige fra starten.

Lars Andersson åbnede i 2006 som erfaren vinmand sin egen vinforretning på internettet, Winetrader.dk. Her sælger han eksklusive og kostbare franske vine..

Jacob Dahl Andersen har arbejdet som kok på flere af landets bedste restauranter. I dag driver han sit internet-baserede vinfirma estwine.dk. med salg af og rådgivning om vin..

Peter Kjelgaard Andersen er jurist, men blev vinhandler, efter at han i fire måneder cyklede rundt på New Zealand. Han er den ene tredjedel af New World Vinimport..

Preben Andersen (f. 1951) har sine rødder i Sønderjylland og har en uddannelse inden for sundhedssektoren. I 2002 grundlagde han Pran Vinimport med italienske vine..

Kristian Andreasen sætter mange flasker på vore middagsborde. Han er divisionschef for Vin & Spiritus i SuperGros, som har 25 procent af dagligvaremarkedet i Danmark..

Ole Andreasen startede i 1989, sammen med vennen Lars Gregersen, vinfirmaet Lago-Import i Nakskov, hvor han i dag har ansvaret for logistik, lager og regnskab..

Marco Andreis har en lang karriere i den danske vinbranche og er i dag ejer af vinfirmaet Vinimondo..

Knud Ankjær er en af vinbranchens konsulenter. Bl.a. har han udviklet et edb-program beregnet til vin- og fødevarebranchen med infoscannere i butikkerne...

.

Erik Banti er den dansktalende vinbonde i det italienske Scansano. Han fremstiller en halv million flasker om året, så han er en af de største "danske" vinmagere.Corentin Bauer er opvokset i Frankrig, har arbejdet som tjener og åbnede efter flere job i vinbranchen egen vinforretning, Vinea Nordic, på dansk jord..

Jean-Luc Le Baut grundlagde sammen med Lars Sørensen firmaet Chez Maurice, og med hans franske baggrund har han fordybet sig i den franske vinverden..

Per D. Beck er militærmand, men sideløbende med sit faste job åbnede han i 1984 sit eget importfirma, Vejle Vinimport, med salg til private og restauranter..

Søren Beck begyndte som garageimportør og tog sammen med Dansk VinCenter initiativet til den årlige "garagevinmesse". I dag ejer han Dansk VinCenter..

Lars Belling har som country manager i den danske afdeling af Moët Hennessy Louis Vuitton travlt med at bl.a. at markedsføre en række store champagnemærker..

Jacob Seir Bendix grundlagde sit vinfirma Walkabout Wines med det formål at eksportere kvalitetsvine fra Western Australia til Danmark og til det øvrige Europa..

Jens Bendix lærer og musiker. Men der skal også være tid til at tage sig af Con a'more, det vinimportfirma, som han og Preben Jakobsen slog dørene op til i 1998..

Mads Bendix har gennem en årrække været en af de bærende kræfter i vinfirmaet GrandVin, indtil han i oktober 2008 fik job hos Vinslottet i Greve..

Per Bendix blev gymnasielærer og politiker i såvel sogneråd som folketing. Han står for Bendix Vine og arbejder yderligere med med satellitudstyr og -kommunikation..

Ole Bergman grundlagde Bergman Vinimport i 1983 med det erklærede mål kun at sælge vine, som han selv ville købe, hvis han var i sine kunders sted..

.

.

Lars Bergø arbejder i det offentlige, men ved siden af driver han Rungsted Vinhandel, hvor han er direktør og blandt andet ansvarlig for indkøb og butik.Otto Paul Berker har gennem årene erhvervet sig en meget stor viden om korkpropper og har arbejdet sammen med vinuniversitetet i Geisenheim på at løse propsyge-problemet.Poul Erik Bermann har importeret vin, afholdt adskillige vinsmagninger og har siden 2021 drevet familieprojektet Rådtilvin.dk..

Brian Bjeldbak står for Bacchus Vinimport, hvor han importerer italienske vine og specialiteter, som bl.a. sælges fra egen detailforretning i Hobro..

Kenn Schou Benkjær valgte under økonomistudierne at specialisere sig i det danske vinmarked. Det førte til et job som Key Account Manager hos SuperGros..

Ib Bergkjær har været igennem næste samtlige jobfunktioner hos Sigurd Müller Vinhandel i Aalborg. Han begyndte som lagerekspedient – og er i dag administrerende direktør..

Sonne Bergkjær blev i sin tid udlært hos kolonialgrossisten Chr. Kjærgaard og har været ansat som vinkonsulent i GOBIVin med Jylland som ansvarsområde..

.

Klaus Berner har været 25 år hos Kjær & Sommerfeldt. I slutningen af 2003 forlod han Kjær & Sommerfeldt for at hellige sig andre gøremål.


Alexander Berntsen er uddannet sommelier og har drevet Michelinstjerne-restauranten Clou sammen med sin tvillingebror, Jonathan. I dag er han vinkonsulent for Excellent Wine..

André Bersang var i flere år med til at udbygge sortimentet af vine hos Norton Vinimport, men valgte i 2010 at åbne egen forretning, Bersang Vinimport..

Lars Bjørn åbnede Lars Bjørn Vinimport i Charlottenlund i 1979 og lagde hovedvægten på import af vine fra Frankrig, ikke mindst fra Rhône og Languedoc..

Lars Bjørslev er vinkyperen, man ser på skærmen i udsendelser som "Hammerslag på vin" og "Hvad er det værd?". Til daglig er han auktionsmand hos Thomas Høiland Auktioner..

Niels Boas sagde i 2003 sit faste job op, og gjorde vinimporten til sit levebrød. I dag driver han vinforretningen Thingstedhus, der også omfatter vinrejser til Italien..

Michael Bodholdt står sammen med hustruen Janne for BB Vinimport, hvor han har specialiseret sig i italiensk vin. Han er medarrangør af vinmessen VivaItalia.


.

Jesper Boelskifte er præsident for Dansk Sommelier Forening og en mand, der ligefrem har samlet på vinmesterskaber. Han har grundlagt restaurant Sommelier i København.

.
.

.

Martin Bonde er uddannet pianist, cand.mag. i musikvidenskab og sommelier. Og det blev vinens verden, der blev hans levevej med et job som vinkonsulent hos Erik Sørensen Vin.Mikol Brandis er født og opvokset i USA, men flyttede til Danmark i 2005, hvor hun driver det familieejede vinfirma Château Wines Direct..

Tom Brandis var senest fire år hos Gobi, hvorefter han i 2001 realiserede en gammel drøm om at blive selvstændig vinhandler. Sit vinfirma opkaldte han efter sig selv: Domaine Brandis..

Renaud Bronner stammer fra det franske Périgord og Bordeaux. Han kom til Danmark, giftede sig med en dansk pige og er i dag produktchef i Østjysk Vinforsyning..

Kasper Bruun har en god købmandsmæssig ballast i bagagen, og med den står han i dag som indkøber hos Gobi Vin, der leverer vin til en lang række danske supermarkeder.


.
.

Ole Brødholt er en "garageimportør", hvis garage er godt på vej til at vokse sig stor. Hans Furesø Vinimport lader kunderne være medimportører af vinen, hvis de har lyst til det..

Birger Holm Brøndberg har blandt andet været varechef for Kvickly-kædens 75 varehuse. I 2007 tog han springet og blev selvstændig med både vin- og ejendomsservicefirma..

Per Buhl er den, der dribler den daglige bold i Laudrup Vin. Men den berømte fodboldspiller, der lægger navn til firmaet, er i allerhøjeste grad med i forward-spillet..

Lars Byager valgte at blive kok. Han har været køkkenchef og restaurantchef. I 1985 blev han salgskonsulent hos Østjysk Vinforsyning, og i dag er han leder af Højbro Vin..

Kim Bülow er manden bag det meget kvalitetsbevidste firma KB Vinimport. Han var oprindelig fotograf og (næsten) arkitekt, men blev tidligt grebet af vinens verden..

Gert Carl er den anden bror i Chris-Wine (foruden Michael, se nedenfor). Efter faderens død i 1991 har de to brødre ført den store virksomhed videre som ligeværidge partnere..

Michael Carl leder det familieejede vinfirma Chris-Wine, der siden 1985 også ejer Château de Seguin i Bordeaux og siden 1999 står for vingården Villa Bona Terra i Rumænien..

Anne Juel Christensen har siden 2006 været direktør i eget firma, Anne Juel Consulting, hvor hun beskæftiger sig med blandt andet vinformidling og undervisning..

Bent Christensen grundlagde Danmarks første vinklub og har i dag firmaet NCC Vin & Kvalitet. Han udgiver Den Danske Spiseguide og er foregangsmand for Slow Food Danmark..

Christian Riis Christensen er oprindelig handelsuddannet inden for jern- og maskinindustrien, men stiftede i 2002 vinimportfirmaet Barrique Vin..

Hans Jørgen Christensen er den chilenske vins mand i Danmark - samt en hel masse andet. Hans firma har en lang række argenturer, og selv færdes han hjemmevant i Chile..

Henrik Christensen er vinansvarlig for Bruun Rasmussen Vinauktioner, men han har en fortid som sommelier i en lang række af Danmarks bedste restauranter..

Jan Christensen er bidt af italiensk vin. Han har et fuldtidsjob som leder af en revalideringsinstitution, men er også garageimportør med sit firma Fiasco-vin.dk..

Jesper Bøgh Christensen varetager det daglige arbejde i Vin og Spiritus Organisationen i Danmark (VSOD), der er brancheorganisation for importører og grossister af vin og spiritus..

John Christensen er den drevne vinmand, der i 1995 fik til opgave at starte World Brands Denmark, et datterselskab af verdens tredjestørste vin- og spiritusfirma, Pernod Ricard..

Lars Christensen er den, der sammen med sin bedre halvdel, Annette Horn, skriver Lahvino Italiensk Vinimport på visitkortet. Deres fælles importfirma ligger i Viborg..

Niels Christensen har siden 1998 været formand for Vinkyperforeningen af 1. Maj 1884, en lille eksklusiv forening med lidt under 100 medlemmer..

Peder Christensen, der står bag Pedersborg Vin i Skive, har en fortid i foderstofbranchen, men besluttede sig i 1999 til at blive vinimportør, og det har han haft succes med ..

Tom Christensen overtog som fjerde generation svineavlscentret Lykkensgaard, men da han købte Dyrehøjgaard ved Kalundborg, skiftede han svin ud med vin..

Adam Christiansen har siddet for bordenden i den danske afdeling af det store britiske firma Allied Domecq Spirits and Wine, der er verdens næststørste udbyder af vin og spiritus..

Anders Christiansen har været begejstret for portvin, siden han smagte drikken som 12-årig. Siden 2011 har han ejet internetfirmaet Portvinsoplevelser.dk..

Kjeld Christiansen, der er bygningsingeniør, har et firma, som sælger køkkener. Men han sælger også vin i firmaet Bacchus Vinimport, først og fremmest østrigsk vin, men også tysk..

Nicolai Christiansen grundlagde Lautia Vinimport, som han senere slog sammen med Rune Weischer til en hel ny forretning, som de to kompagnoner kaldte Lautia-Vino Fino..

Per Lapholm Christoffersen er uddannet akademiøkonom. I 2003 slog han dørene op for Rienta Vine med salg af kvalitetsvin fra Rumænien, Frankrig og Italien..

Anja Clarke bor i Californien, hvorfra hun udvælger vine til sit danske importfirma California Wine, der sælger californiske vine fra små og mellemstore producenter..

Erik Claudi er uddannet journalist med en brændende interesse for vin. I 1999 grundlagde han vinimportfirmaet Cappa Vin i samarbejde med religionshistorikeren Jeppe Sinding..

Jesper Clausen er uddannet inden for handel og søfart har beskæftiget sig med vin siden 1999 og driver i dag sit eget vinfirma, Rudersdal Vin..

Mette Clausen er erhvervskorrespondent i dansk, fransk og engelsk og har siden 1998 været ansat i vinproducentforeningen AIVB-LR i Languedoc-Roussillon.


Steen Diget Clemmensen har siden 2002 haft det daglige ansvar for WHT-Spedition A/S i Hedehusene, hvor firmaet er blandt de største aktører inden for transporten af vin og spiritus..

Mona Cerup Gonçalves fandt både sin mand, Francisco, og sin store interesse for portugisisk vin under et ophold ved Algarve-kysten. I dag driver hun Portugal Import..

Carsten Corinth er manden bag Benconi Vinimport, som han kun 22 år gammel grundlagde i 1976, mens han endnu studerede økonomi på Handelshøjskolen i København..

Anne Marie Cramer tog efter flere års arbejde i IT-brancen springet og åbnede i 2007 sin egen vinimportforretning, Solarex Wines med vine fra flere lande på hylderne.Lars Dalgaard er en af de danske vinbønder. Sammen med hustruen Vivi Hasse driver han Weingut Villa Riesling i en sidedal til Rhinen nær byen Bacharach.


.

.

André d'Auchamp er tidligere direktør for V.S.O.D., Vin og Spiritus Organisationen i Danmark - brancheorganisationen, der samler en lang række danske importører og producenter.Mathias Dalum slog i 2020 dørene op for egen vin-webshop, Vintønden.dk, som han driver sammen med vennen Anders Bonnichsen Jepsen..

Thomas Dam er uddannet smed og har haft hele verden som sin arbejdsplads. I dag er han salgschef hos Laudrup Vin & Gastronomi..

Jesper Danielsen, der er uddannet kok, har sammen med sin bror Søren grundlagt Brdr. D’s Vinhandel på Frederiksberg. Han arbejder primært med salg til restauranter og erhverv..

Søren Davidsen har gjort vinøs karriere i Bordeaux, hvor han blandt andet har arbejdet på Château de Seguin. I dag har han sit eget lille vinslot i det berømte franske vindistrikt.


.

Steen Davidsen grundlagde i 2001 sammen med sin bror importfirmaet Park Wine, hvis sortiment består af oversøiske og italienske vine – plus en enkelt franskmand hist og pist.


.
..

..

Flemming Deichmann har i mange år virket som arkitekt og har stået for 350 arkitektkonkurrencer. I dag står han og hans kompagnon Helge Sidor for vinfirmaet Compagniet.Chanet Deleuran er uddannet journalist med speciale i vin og mad, har anmeldt mere end 1000 vine for en række magasiner, er sommelier og formidler af vinviden i tekst og tale..

Mette Derdau er udlært sommelier, har opnået en sølvmedalje i DM for sommelierer og åbnede i 2014 redtauranten Me/Mu i Vejle sammen med sin mand..

André Devald var selvstændig vinskribent og -konsulent. Han har desuden oversat og bearbejdet en række bøger om vin og har udarbejdet kort over alverdens vinområder..

Benny Doré har som kunstner udstillet i ind- og udland. Derudover har han en stor passion for vin, og i dag driver han DoréDelicato, hvor kunst og italiensk vin går op i en højere enhed..

Philip Dyna er Fine Wine Chef for Vinoble samt "bankdirektør" for Vinbanken – Vinoble’s kommisionssalg, hvor man købe og sælge nye og gamle vine i den eksklusive ende af kvalitetsskalaen..

Claus Eegholm er i dag - efter ti år som marketingchef hos Taster Wine - direktør i Excellent Wine Midtjylland, som er én ud af fire Excellent Wine afdelinger, der tilsammen dækker hele landet..

Niels Ehler har gennem årene skrevet talrige bøger og artikler om vin. Med sin planteavlsmæssige uddannelse forsøger han at bringe det naturvidenskabelige element ind i billedet..

Preben Ehlers leder sammen med sin bror, Flemming Stoltze, familiefirmaet Frederiksberg Vinimport, der har egen import samt et af Danmarks ret få tappeanlæg til vin..

Jens G. Eilertzen var i sin tid chefredaktør for ”Mad og Gæster” og siden for fagtidsskrifterne ”Hotel & Restaurant” og ”Danmarks Restauranter”. I dag skriver han om vin..

Torben Elhauge er uddannet kemiingeniør og bidt af en gal champagneprop. Siden 2011 har han drevet online vinimportfirmaet Champagnesjælen, der udelukkende handler med champagner..

Rune Elkjær, der er sommelier og har haft eget vinimportfirma, rev i 2010 teltpælene op og flyttede til Frankrig, hvor han i dag fremstiller vin i Rhône..

Henrik Elsner har i mange år arbejdet med udvikling af lægemidler inden for bioteknologien, men forlod sit job som administrerende direktør for at bruge sin tid på mad og vin..

Finn Enevoldsen har i 30 år arbejdet i restaurant- og hotelbranchen i ind- og udland som tjener, restauratør og hoteldirektør. I dag driver han sit eget vinimportfirma..

Bjørn Engel har i 50 år stået for et af Danmarks gamle vinfirmaer, Marinus Møller & Co. Det var hans bedstefar, der i 1890 kom ind i firmaet, men han hed nu ikke Møller ....

Steen Engelbrecht har beriget den danske vinverden med flere fornyelser. Han var den første, der bragte beaujolais nouveau til Danmark, ligesom han opfandt "årets kunstnervin"..

Jan Eriksen er manden bag den succesfulde Skjold Burne forretning i Frederiksværk. I 2011 slog han dørene op for sin vinforretning, og i 2013 blev han kåret som årets Skjold Burne forhandler..

Jens Ole Eriksen er marketingchef i Scanwine, et selskab under Vingaarden, der er agentur for en række vinhuse, bl.a. Baron Philippe de Rothschild, Mondavi og Laurent-Perrier..

Daniel Fabricius læser handelsvidenskab på Copenhagen Business School. Ved siden af importører han eksklusive vine fra Ungarn gennem sin virksomhed WineZone..

Alf Fisch har siden 1974 været rundt i mange hjørner af den danske vinbranche som en meget aktiv deltager i den forrygende udvikling. I dag har han firmaet kafi.dk..

Maiken Foldager har siden 2006 haft job hos Kjær & Sommerfeldt, først som salgs- og marketingkoordinator og i dag som marketingchef..

Karin Forup har i mange år haft sin faste gang hos Erik Sørensen Vin, hvor hun arbejder i firmaets efterhvervsafdeling, en afdeling, som hun selv har startet op..

Frans Fossing er efter at have været vinansvarlig i Magasin Vin i dag salgsdirektør hos H.J. Hansen, hvor han, med sin store erfaring i bagagen, står for salget af vin på Sjælland..

Ebbe Frahm er kemiingeniør med en glødende interesse for vin. I 1999 slog han så dørene op for sit vinfirma Vine Ad Libitum i Maribo..

Kresten Vestergaard Frandsen åbnede i 1990 Kolding Vinhandel og har siden da forsøgt at videregive sin kærlighed til god vin til de mange trofaste kunder.


.


Casper Freddie har arbejdet for den store britiske koncern Allied Domecq. Han har dog midlertidigt valgt at sige farvel til vinbranchen til fordel for et lederjob hos Georg Jensen A/S..

Vibeke Frederiksen arbejdede i 25 år som fotograf på Syddansk Universitet, indtil hun i 1992 tog springet, forlod universitetet og åbnede Victoria Vine i Odense.

Niels Frees driver Annisse Vingård, der er godkendt til at producere vin på økologisk dyrkede druer. Derudover sælger han udstyr til vinproduktion..

Per Freilev er i dag den ene tredjedel af importfirmaet World of Wine, hvor han har ansvaret for importen af europæisk vin. De to andre partnere i firmaet er Peter Kjelgaard og Tom Rosenkilde..

Søren Friis er historien om en lang og lige vej ind i den danske vinverden - fra "kommis" hos købmand Andersen i Frederiksværk til vinindkøber hos FDB - Coop Danmark..

Klaus Fritzbøger har siden 2000 haft sin daglige gang hos Philipson Wine – først som indkøbskoordinator og senest som area brand manager med ansvar for en del af indkøbet..

Henrik Frost er en af de mange unge danskere, som tog til Bordeaux for at lære om vin – og blev dernede. I dag servicerer han operatører i grossist- og supermarkedssektoren..

John Futtrup driver DM-Vine sammen med vennen Leif Brøgger. I årenes løb er der i firmaets regi afholdt mange smagninger, gourmetmiddage og vinrejser..

Anna Garde har gennem 25 år været chefredaktør hos Gads Forlag, hvor hun har stået bag en lang række ordbøger og har oversat flere vinbøger, blandt andet Oxford Vinleksikon..

Kristoffer H. Gellert tog i 2003 til vinslottet Château de Haux i Bordeaux, der søgte et "kvikt ungt menneske". I dag er han vinslottets salgschef..

Jørgen Glud er både landmandsuddannet med speciale i plantedyrkning og handelsuddannet, og med den gode kombination i bagagen grundlagde han vinimportfirmaet Glud Vin..

Knut Gotfredsen har gjort karriere i revisorbranchen. Men han er også vinhandler med egen forretning, Vinentusiasten, med vine fra Californien og Sydafrika samt et udvalg på hele 80 forskellige champagner..

Per Kristian Granli er både tjener og udannet inden for økonomi. I dag er han ansat som koordinator hos Fionia Vin, hvor han har været med til at oparbejde firmaets portefølje af vine..

Xavier Gras er født ind i en fransk restauratør-familie. I dag bestrider han to top-poster hos Taster Wine, dels som salgsdirektør for firmaets Horeca-afdeling, dels som kædedirektør for detailkæden Skjold Burne..

Kees Graste er født og opvokset i Holland, men har tilbragt næsten halvdelen af sit liv i Danmark. Nu er han vinbonde på Château Peyriac de Mer, lige syd for Narbonne..

Lars Gregersen er den ene halvdel af det succesfulde vinfirma Lago-import på Lolland. Firmaet har ikke mindst gjort en stor indsats for kendskabet til portvin og cognac..

Brian Green blev for alvor selvstændig, da han sammen med kollegerne Jonas Laulund og Anders Qwist overtog Vinslottet i Greve, oprindelig et vinudsalg, men i dag med egen import..

Anders Grøftehauge er cand.mag. i fransk og litteraturhistorie - og siden 1990 vinimportør i firmaet AB-vin. Han handler stort set kun med fransk vin, især fra Loire..

Søren Grønbæk er en vinmand, der i mange år har ført Irma-pigen i sit våbenskjold. I dag står han sammen med Hans Christian Ipland for Irmas indkøb af vin og spiritus..

Christian Grønlykkes forældre grundlagde et gastronomisk imperium med produkter af høj kvalitet. I dag driver han Løgismose Vin og den tilhørende vinklub..

Søren Gudiksen er uddannet skolelærer - og en kapacitet, når det gælder vinene fra Châteauneuf du Pape. Det har blandt andet udmøntet sig i en enestående webside om emnet..

Anne Dam Jessen Guignet voksede op på Mors og i Sønderjylland og drømte ikke om, at hun skulle blive endnu en af de danske vinbønder. Men det blev hun. I Bourgogne..

Thomas Guldbæk er uddannet tjener og har arbejdet på Munkebjerg Hotel og som vinkonsulent hos Philipson Wine og SuperGros. I dag er han ansvarlig for indkøb af vine til Legoland Hotel & Conference i Billund..

Jørgen Guldager har som marketing manager i den danske afdeling af Bacardi-Martini haft ansvaret for agenturer som Torres, Mateus, Pommery og Domaines Barons de Rothschild (Lafite)..

Jens Michael Gundersen var kendt som "den danske vinbonde". Sammen med Torben Andreasen grundlagde han Danmarks første kommercielle vingård, "Dansk VinCenter Aps"..

Jacob Gylling kom lidt tilfældigt ind i vinbranchen, blev udnævnt til bestyrer i Holte Vinlager og er i dag medejer af og direktør for vinfirmaets fire forretninger.