Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Brian Green


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Brian Green (f. 1971) begyndte sin vinøse karriere som lærling hos Vinstedet på Frederiksberg, men allerede dengang havde han en drøm om at få sin egen vinhandel.
  Efter to år blev han bedt om i en periode at passe Bernina Vinhandel i Birkerød. Det gav ham en unik mulighed for at få en masse erfaring og snuse lidt til det at være selvstændig - uden selv at skulle have den store tegnedreng op af lommen.
  Erfaringerne blev suppleret med et job hos luksus-købmanden Høkeren i Hørsholm, hvor han fik et godt indblik i delikatessernes verden.
  I år 2000 blev Brian Green for alvor selvstændig. Sammen med kollegerne Jonas Laulund og Anders Qwist overtog han Vinslottet i Greve.
  Oprindelig var Vinslottet et almindeligt vinudsalg, i dag er der stort set kun egen import på hylderne. Vinene kommer fra et netværk af producenter i en lang række forskellige vinlande. Det er dog vinene fra Frankrig, primært fra Bordeaux og Bourgogne, der står Brian Greens hjerte nærmest.
  Virksomheden har fået vokseværk og omfatter nu også en forretning i Roskilde samt en stadig større stab af medarbejdere.
  Når Brian Green ikke har travlt med flasker og kunder, bliver der tid til at dyrke både tennis og løb samt til lidt hygge med familie og venner.
  Adresse: Vinslottet A/S, Håndværkerbyen 42, 2670 Greve, tlf.: 43 69 11 62, fax: 43 69 11 65, mobil: 22 40 24 27, e-mail: brian@vinslottet.nu, www.vinslottet.nu.