Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Petit Annoncer i VinAvisen
Read this text in English..Få en annonce i VinAvisen
VinAvisen tilbyder to forskellige annonce-formater, et stort banner, hvor annoncen strækker sig på tværs af siden, og en mindre (og endnu billigere) annonce beregnet til promovering af en enkelt vin, der placeres til højre for avisens nyhedstekster.
Neden for ses priser og oplysninger om udfomning af de små annoncer.

Annoncer i lille format
Formatet, som ses i eksemplet til højre, supplerer de sædvanlige bannere, og det henvender sig til vinimportører, som ønsker at eksponere enkelte vine over for VinAvisens cirka 10.000 vininteresserede læsere.
En annonce fylder en tredjedel af et normalt banner og har et standardiseret layout. Du skal bare sende os et billede og en tekst, så er du på. Vi sørger for den grafiske opsætning helt gratis. I annoncen er naturligvis indbygget et link til din egen netside.

Jo flere annoncer, du køber, desto billigere er den enkelte annonce. Se blot her:...
...

Uger
1 uge
2 uger
3 uger
4 uger
6 uger
16 uger
26 uger
52 uger
Pris pr. pakke
800 kr. plus moms
1400 kr. plus moms
1800 kr. plus moms
2000 kr. plus moms
2700 kr. plus moms
5000 kr. plus moms
7000 kr. plus moms
13.000 kr. plus moms
Pris pr. annonce
800 kr. plus moms
700 kr. plus moms
600 kr. plus moms
500 kr. plus moms
450 kr. plus moms
313 kr. plus moms
270 kr. plus moms
250 kr. plus moms
..
Billig kontaktpris
Med et læsertal på 10.000 og prisen på 500 kr. for 4 annoncer koster det 1,25 øre pr. eksponering. Og ikke alene eksponerer du en aktuel vin, du inviterer også de mange læsere til at besøge din netside med andre spændende vine.
Køber du 52 uger, er kontaktprisen pr. læser helt nede på 0,63 øre.

Indryk bannerne efter behov
Som det fremgår af ovenstående, købes bannerne i form af pakker til et givent antal uger. Bannerne behøver dog ikke at blive bragt i fortløbende uger men kan spredes efter behov over et år fra bestillingsdatoen.

Det har vi brug for fra dig
* Et billede af vinen, du har til salg. Det skal være et af de billeder, næsten alle vinproducenter udsender, dvs. et billede af hele flasken på hvid baggrund. Send venligst billedet som en jpg-fil.
* En tekst på max. 230 karakterer (bogstaver, tegn og mellemrum). Teksten kan fx indeholde vinens navn og eventuelt appellation og land.
* Vinens udsalgspris inkl. moms.
* Besked om en eventuel bedømmelse af vinen, der kan udløse et logo. De fleste logoer har vi allerede liggende - EkstraBladet, BT, FinansBureauet osv. - samt naturligvis VinAvisen.
* Linket til din egen netside, der skal åbne, når læserne klikker på annoncen – enten til din velkomstside eller siden med omtale af netop denne vin.
Yderligere oplysninger – ring eller skriv venligst til
Mariette Tiedemann
Violvej 10
3250 Gilleleje
e-mail: mariette@vinavisen.dk