Om osVinAvisen henvender sig til alle, der er interesserede i nyheder fra vinens verden, og som gerne vil følge med.
VinAvisen bringer hver mandag året rundt aktuelt nyt fra ind- og udland og videregiver samtidig nyttig vinviden.
VinAvisen har det store overblik over markedet. Vi kommenterer udviklingen og fortæller om nye trends.
VinAvisen har egne smagninger og fortæller hver uge om udvalgte vine, der er værd at drikke.
VinAvisen er en "gratis-omdelt avis" og derfor i høj grad åben for banner-annoncer. Men redaktionen er naturligvis uafhængig af annoncørerne.
VinAvisen er under konstant udvikling, og vi modtager meget gerne ønsker og gode ideer fra læserne – på info@vinavisen.dk.

Mariette Tiedemann er VinAvisens ansvarshavende chefredaktør og har i de sidste mange år beskæftiget sig med vin.
I fjorten år ejede hun sammen med sin mand Krogs Fiskerestaurant, hvor hun blandt andet var med til at udvælge de vine, der skulle på vinkortet. Og siden 2004 har hun deltaget i redaktionen af VinAvisen, ligesom hun har skrevet om vin i flere trykte medier og har været fast vinskribent for månedsmagasinet Mad & Venner.
I 2008 udgav hun vinbogen ”Vin for Begyndere” hos Onlibri.dk. Derudover har hun udgivet fem bøger om antikviteter og loppefund hos forlagene Sesam, Aschehoug og Gyldendal, ligesom hun i perioder fungerer som oversætter af bøger om kunst og indretning.
Mariette er mag,art. i kunsthistorie og tilknyttet Davids Samling i København som omviser.
Anker Tiedemann er Mariettes far. Han har skrevet om vin siden 1978, dels i "Alt om MAD", som han var chefredaktør af, senere igennem mange år i Bo Bedre – som han sammen med forlæggeren Palle Fogtdal grundlagde i 1961 og redigerede i sytten år. I 1998 skabte han sammen med Flemming Hvelplund VinAvisen.
Anker har skrevet tre bøger om vin, først og fremmest "Vinens forunderlige verden", der solgte i 32.000 eksemplarer. I de seneste år har han udgivet fem bøger om matematik.
I 2008 solgte Flemming og Anker VinAvisen til Mariette, men Anker er stadig i højeste grad leverandør af stof til den ugentlige avis. Han deltager blandt andet i vinrejser og står for de ugentlige vinsmagninger.