Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Bannerannoncer i VinAvisen
Read this text in English..

Få en annonce i VinAvisen


VinAvisen tilbyder et annonceformat i form af et stort banner, hvor annoncen strækker sig på tværs af siden. Neden for ses priser og oplysninger om formater m.m. for de store bannere.
Derudover tilbyder vi en mindre (og endnu billigere) annonce beregnet til promovering af en enkelt vin, der placeres til højre for avisens nyhedstekster. Den kan man læse mere om ved at klikke her.

Annoncepriser
pr. 1. april 2023

1 uge
2490 kr. plus moms

2 uger
4300 kr. plus moms

3 uger
5550 kr. plus moms

4 uger
6200 kr. plus moms

6 uger
8100 kr. plus moms

16 uger
15.200 kr. plus moms

26 uger
21.900 kr. plus moms

52 uger
40.400 kr. plus moms


Indryk bannerne efter behov
Som det fremgår af ovenstående, købes bannerne i form af pakker til et givent antal uger. Bannerne behøver dog ikke at blive bragt i fortløbende uger men kan spredes efter behov over et år fra bestillingsdatoen.
* Annoncen udformes som et banner tværs over skærmen.
* I annoncen kan lejres et eller flere links - fx til egen website, flere forskellige brands eller en mail-adresse.
* Vi kan også uden yderligere betaling oprette en enkelt side på VinAvisens server, hvortil der linkes. På denne side kan enten ligge en pdf-fil, eller der kan indsættes tekst og billeder, som vi arrangerer mod betaling (få et tilbud).
* Annoncøren leverer bannerannoncen som en færdig illustration i form af en jpeg- eller gif-fil, eventuelt animeret gif-fil. En flash-fil kan også anvendes, men vi gør opmærksom på, at flash-filer ikke kan åbnes på iPads.
* Annoncen skal være i formatet 170 x 700 pixels, og filen må højst være på 100 KB.
* Ethvert reklamebureau vil kunne udføre annoncen, men VinAvisens redaktion påtager sig også gerne opsætning af annoncer – se nogle af de bannere, vi har designet ved at klikke her. Det vil sædvanligvis kunne gøres for 900 kr. plus moms i timen, hvis vi får leveret illustrationer og tekster i digital form. Få et tilbud.
....
.Yderligere oplysninger – ring eller skriv venligst til
Mariette Tiedemann
tlf.: 21 78 28 77
e-mail: info@vinavisen.dk