Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Niels Boas


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Niels Boas (f. 1946) havde fast job på handelsskolen i Horsens, da han i 1978 slog dørene op for en lille garageimport af fransk vin. Importen fik vokseværk, og i 1980 åbnede Niels Boas forretningen ”Den gamle vinkælder” i hjertet af den jyske by. Efter et par år solgte han butikken og fik job som henholdsvis virksomhedskonsulent på Teknologisk Institut og leder af et tværkommunalt samarbejde.
  Vinen blev dog stadig dyrket på hobbyplan, og i starten af 1990’erne begyndte Niels Boas igen at importere fransk vin, nu med base i sit hjem, Thingstedhus, der også lagde navn til det ny importfirma.
  Kunder fra tidligere tider havde ikke glemt den entusiastiske vinmand, og det lille firma udviklede sig hurtigt til en blomstrende forretning. I 2003 tog Niels Boas springet, sagde op og gjorde vinimporten til sit levebrød.
  Fransk og italiensk vin udgør hovedparten af sortimentet hos Thingstedhus, men man finder også flasker fra Spanien, Sydafrika og New Zealand på hylderne. Derudover er der et rigt udvalg af delikatesser.
  Forretningen blev for nogle år siden udvidet med Thingstedhus Rejser, der tilbyder vin- og gourmetrejser til Bourgogne og Toscana.
  Også i fritiden er der nok at se til for Niels Boas. Sammen med hustruen Anne har han blandt andet travlt med at passe den store park, der hører til Thingstedhus. Er der tid til overs, går den gerne med et parti golf eller to.
  Adresse: Thingstedhus, Skanderborgvej 29, 8751 Gedved, tlf.: 75 66 40 88, fax.: 75 66 40 99, e-mail: info@thingstedhus.dk, www.thingstedhus.dk.