Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Per Lapholm Christoffersen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

    Per Lapholm Christoffersen (f. 1967) er uddannet kommis og akademiøkonom. Som sytten-årig fik han, gennem undervisningen på handelsskolen og den butik, han arbejdede i, kendskab til vinens verden. Dengang var favoritlandet Frankrig, og ikke mindst vinene fra Bordeaux gjorde lykke. Senere blev han via adskillige ferierejser til Italien grebet af italiensk vin og frem for alt af de liflige dråber fra Veneto-regionen.
    Men så fik han ved et tilfælde øjnene op for rumænsk vin, og på ren forsøgsbasis hentede han tre paller udvalgt vin hjem til Danmark med salg for øje.
    Det blev en succes, og i 2003 slog han sammen med to partnere dørene op for Rienta Vine med salg af kvalitetsvin fra Rumænien, Frankrig og Italien til private og erhvervsdrivende.
    Per Lapholm Christoffersen var direktør for Rienta Vine frem til 2008, hvor han valgte at søge nye udfordringer uden for vinens verden. En nyudnævnt direktør og i alt tolv partnere overtog herefter ledelsen af firmaet.
    Kærligheden til vinens verden er forblevet intakt og på ferieture og forretningsrejser, udnyttes enhver situation til at gå på opdagelse i de lokale vinområder. (Opdateret 2014).