Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Vibeke Frederiksen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Vibeke Frederiksen (født 1945) har været aupair i Paris, er udlært portrætfotograf og har i 25 år arbejdet som fotograf på Syddansk Universitet. Ikke noget uspændende job, men hver dag, når hun kom hjem fra arbejde, kastede hun sig over stabler af bøger for at øge sin viden om det, hun virkelig brændte for, nemlig vin.
  I 1992 tog hun så springet, forlod universitetet og åbnede Victoria Vine i Odense med lager på herregården Bramstrup nær Nørre Lyndelse.
  Det er frem for alt Bourgogne-vinene, der står hendes hjerte nær. Men vine fra Rhône og Piemonte har også indtaget hylderne. Primært sælger hun til restauranter i gourmet-klassen over hele landet, men via sin hjemmeside har hun også fået flere og flere private kunder.
  Vibeke Frederiksen er stort set alene om al det arbejde, det indebærer at drive en vinforretning. Så en del af fritiden går med at holde sig i form, så hun fortsat kan slæbe kasser og vinflasker. Tennis er den store lidenskab, men der bliver også tid til både gymnastik og bueskydning. Og til lange cykelture rundt i Danmark.
  Hun er på 34. år gift med sin mand, Evan, der står for regnskabet. Sammen har de en søn på 30, der har designet hendes hjemmeside, og derudover er der en kat, som styrer hele huset.
  Adresse: Victoria Vine, Rulkehøjen 61, 5260 Odense S, tlf.: 66 15 16 25, fax: 66 17 77 25, mobil: 40 35 44 25, e-mail: victoriavine@mail.dk, www.victoriavine.dk.