Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

CarstenCorinth


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Carsten Corinth (f. 1954) er manden bag Benconi Vinimport, som han kun 22 år gammel grundlagde i 1976, mens han endnu studerede økonomi på Handelshøjskolen i København. Efter endt eksamen virkede han først som revisor og siden som lektor på Niels Brock, på Handelshøjskolen og på MBA-studiet, men samtidig fortsatte han sit vinfirma og udviklede det. I dag består det – foruden af Benconi Vinimport – af Benconi Frugt og Vand, Benconi Vinrejser, Benconi Invest, Institutforlaget Benconi og D.B. Marketing ApS.
  Benconi Vinimport fører udelukkende franske vine, primært fra Bordeaux, men også fra andre områder i Sydfrankrig og fra Champagne samt Calvados og Cognac.
  Den sparsomme fritid bliver brugt på familien, som omfatter ægtefællen gennem 23 år, Anne, sønnen Christian på 21 år og colliehunden Todi, samt på sport, hvor de altoverskyggende interesser er fodbold, ishockey, tennis og skiløb.
  Den store sportsinteresse har betydet, at Benconi Vinimport i år kan fejre ti års jubilæum som sponsor for FCK, og firmaet er yderligere hovedsponsor for Herlev Ishockey samt sponsor for en af Danmarks mest lovende badmintonspillere, junior europamesteren Martin Bille Larsen. Carsten Corinth sidder i bestyrelsen for Herlev Ishockey, hvor der arbejdes hårdt på, at klubben skal blive en af de førende i super-isligaen.
  Interessen for skiløb har ført til adskillige rejser til Norge – gerne to om året – og den naturlige interesse for god vin og mad har ført til utallige rejser til Frankrig. Når der er tid, tager Carsten Corinth og familien til sommerhuset på Ordrup Næs for at lade batterierne op.
  Adresse: Benconi Vinimport, Egegårdsvej 59-61, 2610 Rødovre, tlf.: 36 72 01 15, fax: 43 45 95 84, e-mail: benconi@vip.cybercity.dk, www.benconi.dk.