Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Per D. Beck


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Per D. Beck (f. 1953) er vokset op i den lille sønderjyske by Skodborg uden for Vejen. Hver sommer tog han på ferie med sine forældre rundt i Europa og ikke mindst rundt til vingårdene, hvor der blev handlet vin til husbehov.
  Det var startskuddet til en spirende interesse for vin hos Per Beck, der som voksen fyldte bagagerummet op med gode flasker, når han var under sydlige himmelstrøg.
  Som ung blev han indkaldt til militæret og havde egentlig kun tænkt sig at blive der i den almindelige værnepligtsperiode. Nu har han været der i 25 år og har fast job som mellemleder, hvor han kommer verden rundt i arbejdet med at lægge militære landkort på computer.
  Sideløbende med sit faste job åbnede Per Beck i 1984 sin egen vinimport, der den dag i dag har til huse i en kælder i Vejle. Vinene sælges frem for alt en gros til vinforretninger og restauranter. Lidt private kunder er dog også dukket op hen ad vejen.
  Sortimentet dækker spanske, franske og tyske vine. Men også vine fra Kroatien er at finde hos Vejle Vinimport samt mange andre spændende specialiteter.
  Når Per D. Beck ikke lægger landkort på computeren eller vine på hylderne, nyder han livet sammen med familien eller hygger sig med sin digre frimærkesamling, som han har arvet efter sin far.
  Adresse: Vejle Vinimport, Brunhøj 17, 7100 Vejle, tlf.: 75 82 77 37, fax: 75 82 77 94, e-mail: vejle-vinimport@mail.dk.