Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Steen Diget Clemmensen

  Steen Diget Clemmensen (f. 1958) startede efter handelsskolen som speditørelev, og efter endt uddannelse var han udstationeret tre år i London og derefter tre år i New York.
  Hjemme igen i Danmark fortsatte karrieren i samme firma, hvor han igennem mange år var ansvarlig for salg og udvikling af firmaets transport og logistik aktiviteter. Samtidig spillede han fodbold på højeste plan for B93, der på det tidspunkt var i 1. division – det var inden Superligaen gjorde sit indtog.
  Siden 2002 har Steen Diget Clemmensen haft det daglige ansvar for WHT-Spedition A/S i Hedehusene, hvor firmaet er blandt de største aktører inden for transporten af vin og spiritus.
  Her har man til stadighed udviklet dette speciale, idet WHTS i dag tilbyder kunderne alle former for transport samt lagerhotel. Især har der været ekstra fokus på kundernes mulighed for at købe mindre partier vin fra oversøiske lande samt transport i flexitanke.
  Steen Diget Clemmensens private interesse for vinens verden kombineret med hans arbejde inden for logistik og transport af vin har givet anledning til mange spændende udfordringer, oplevelser og rejser i Europa og oversøiske lande. Herhjemme bruger han blandt andet sin fritid til fitness, cykling og golf.
  Adresse: WHT-Spedition A/S, Guldalderen 3-5, 2640 Hedehusene, tlf.: 46 59 30 30, emal: sdc@wht.dk, http://www.wht.dk.