Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Steen Davidsen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Steen Davidsen (f.1959) blev udlært i 1979 som købmand i Kvickly i Viby. Efter forskellige poster i en række af Coop Danmarks butikker endte han med et job som butikschef i Kvickly i Silkeborg. Og det var her, at han fik øjnene op for vinens verden.
  Steen Davidsen havde aldrig drømt om, at han skulle få noget med vin at gøre, og, som han siger, så begrænsede hans vinøse viden sig dengang til at kunne se forskel på rødvin og hvidvin.
  Men en dag gjorde omstændighederne det nødvendigt, at han overtog roret i Kvickly’ens vin- og spiritus-afdeling. Og så måtte han jo sætte sig ind i emnet. Det fængede, og afdelingen fik under Steen Davidsens stadig mere kyndige vinviden en tiltrængt opblomstring.
  Efter ti år i Kvickly gik turen videre til et job som indkøber af vin og spiritus hos butikskæden Edeka Danmark og dernæst til det hollandske vinfirma Baarsma, hvor han i to år bestred jobbet som salgschef.
  Tanken om at blive selvstændig lokkede, og i 2001 slog Steen Davidsen sammen med sin bror, Stig Davidsen, dørene op for importfirmaet Park Wine.
  Kundekredsen omfatter restauranter, virksomheder og private, og sortimentet består hovedsageligt af oversøiske og italienske vine – en enkelt franskmand dukker dog op hist og pist.
  Fritiden går med tennis, hus og have samt hygge med familien, der består af hustruen Inge og børnene Rie, Morten og Maiken. Og når ferien står for døren, pakkes campingvognen, og så gælder det enten sydens sol og varme eller Sveriges kolde skiløjper.
  Adresse: Park Wine, Bjødstrupvej 6, 8270 Højbjerg, tlf.: 70 20 03 48, mobil: 51 27 04 12, fax: 70 20 03 49, e-mail: parkwine@mail.dk, www.parkwine.dk.