Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Lars Christensen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Lars Søndergaard Christensen (f. 1969) er den, der sammen med sin bedre halvdel, Annette Horn, skriver Lahvino Italiensk Vinimport på visitkortet.
  Hele historien begyndte i 1997. Annette havde få år tidligere været i huset i Vicenza, og efter et besøg hos den italienske familie i sommeren 1996 hjembragte parret nogle kasser vin. Vinene slap selvfølgelig op, og sammen med Annettes far besluttede de en mørk februar aften selv at importere en palle vin.
  Vinene solgte de til venner og bekendte, og siden er det gået støt og roligt fremad. Sortimentet er lige så stille blev større og mere alsidigt fra de fleste egne af Italien, og Lahvino sælger i dag til en del vinhandlere, restauranter og virksomheder samt over internettet til private. Vinene vælger parret ud fra det princip, at de selv skal kunne lide dem - ellers kommer de bare til at stå længst inde på lageret.
  Lars Christensen har beskæftiget sig med ejendomshandel, men efterhånden blev italiensk vin hans store interesse, og han så muligheden for at få vinen som levebrød. I 2002 tog han det store spring og åbnede sin butik med italienske vine og specialiteter i Viborgs centrum.
  Annettes søster arbejder i Enoteca Franci på fortet i Montalcino, hvor hun efterhånden er blevet lidt af en ekspert i Brunello. Så det kan jo være, at det ender med at blive et helt lille familieforetagende.
  Lars Christensens fritid har gennem de seneste år stået i vinens tegn, men der er også blevet tid til at modernisere en ældre villa. Ellers nyder han gerne god italiensk mad og selvfølgelig italiensk vin, og alle ferier og rejser går til Italien.
  Adresse: Lahvino, Tjørnevænget 4, Hald Ege, 8800 Viborg, tlf.: 87 25 77 07, mobil: 20 86 02 25, fax: 87 25 77 06, e-mail: info@lahvino.dk.