Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Anja Clarke    Anja Clarke (f. 1975) er vokset op i Danmark, men har i de senere år boet i Californien. Herfra udvælger hun vine til sit danske importfirma California Wine, som sælger californiske vine fra små og mellemstore producenter, der primært fremstiller vine i kassevis frem for massevis.
    Hun har en kandidatuddannelse fra Copenhagen Business School i international kommunikation og har i mange år haft sit eget kommunikations- og oversættelsesfirma. Anja Clarkes interesse for vin begyndte, da hun som international tennisdommer i mange år rejste over hele verden og smagte på de lokale druer ved turneringer så som French Open, Australian Open, US Open, Wimbledon samt tre Olympiske Lege. Med bopæl i Californien er det ikke svært at udforske og udfordre den lokale vinindustris kvalitet og tendenser, trods det efterhånden store udbud.
    Udover kurser i vinsmagning og afholdelse af blindsmagnings-events medvirker Anja Clarke sammen med sin mand og deres to børn også til druedyrkning og vinproduktion og er derved involveret i mange af vinens facetter – lige fra plantning til fortoldning. I pauserne mellem vinsmagningerne surfer hun, dyrker yoga, spiller tennis og løber.
    Adresse: Manhattan Beach, Californien, USA, samt Hyskenstræde 9, 3., 1207 København K. tlf.: (USA): (001) 310-388-1188, tlf.: (Danmark): 51 71 05 71, e-mail: anjaclarke@californiawine.dk, www.californiawine.dk.