Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Lars Gregersen

  Lars Gregersen (f. 1964) er bankuddannet og har i en længere årrække været marketingchef i en lokal bank på Lolland. Uddannelsesmæssigt har han en HD i afsætningsøkonomi, der i sin tid blev læst på aftenskole sideløbende med Finansdiplomstudiet. 
  Vin og spiritus har i hele hans voksenliv været en stor fritidsinteresse, og i starten af 1990 etablerede han og Ole Andreasen vin- og spiritusfirmaet LAGO-import A/S. I starten var det en ren garageimport, men efterhånden tog den vinøse hobby så meget tid, at Lars Gregersen i 1995 valgte at forlade banken og hellige sig vin og spiritus på fuld tid.
  I 2011 etablerede LAGO endvidere selskabet 1855 Cru A/S i samarbejde med en række af firmaets forhandlere. 
  Med udgangen af 2022 solgte Lars Gregersen sine aktier i både LAGO-import og 1855 Cru, og han har efterfølgende etableret konsulentvirksomheden Bottle News ApS. 
  Han har i mange år været en af branchens ihærdigste foredragsholdere, og med Bottle News fortsætter han med at tilbyde vin- og spiritusforedrag for private, virksomheder og branchens aktører. Han arrangerer også vin- og spiritusrejser og leverer artikler til danske medier. 
  Hver måned udgiver han et Nyhedsbrev med artikler, der også indeholder anmeldelser af vin og spiritus. 
  Lars Gregersen er commandeur d’honneur i "Commanderie du Bontemps de Médoc et des Graves, de Sauternes et Barsac". En hæder han har fået tildelt for sit mangeårige arbejde for regionens vine. 
  Han er også medforfatter til bogen ”Skotsk Whisky – uden farve, uden filter”, der udkom i 2017. 
  Adresse: Bottle News ApS, tlf.: 30 74 00 81, e-mail: lars@bottlenews.dkwww.bottlenews.dk. (Opdateret 2023).