Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Benny Doré


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Benny Doré (født 1948) debuterede i 1967 som kunstmaler og har siden udstillet på en lang række gallerier og kunstmesser i Europa og USA. Hans kunstværker er ligeledes repræsenteret på flere museer, blandt andet på Nationalgalleriet i Reykjavik.
  Siden han i 1975 for første gang udstillede i Bologna i Italien, har italiensk mad og vin været en del af hans og hustruen Hannes dagligdag.
  I 2005 åbnede de DoréDelicato, som en del af deres nordfynske galleri (nu kaldet Vin&Kunst) samt som vinhandel på nettet med et udvalg af italienske kvalitetsvine. DoréDelicatos hjemmeside er helt og holdent designet, programmeret og fotograferet af Benny Doré, der ud over kunsten og vinen også beskæftiger sig med webdesign for en række firmaer og organisationer rundt om i Danmark.
  Målet med vinforretningen er at opbygge et sortiment af vine fra samtlige vinregioner i Italien med hovedvægten på de klassiske områder Piemonte, Toscana og Veneto.
  Konceptet er både at føre vine fra de store berømte og veletablerede vinhuse samt fra de små familiebrug med en beskeden, kvalitetsbevidst og personlig præget produktion.
  Den sparsomme fritid bruges på rejser eller sammen med ægteparrets to sønner, svigerdøtre og børnebørn.
  Hjemme bruger Benny Doré og Hanne megen tid på at lave og nyde maden, hvor vinene i DoréDelicatos sortiment indgår som et naturligt element.
  Adresse: Vestergade 16, Særslev, 5471 Søndersø, tlf.: 64 84 10 50, e-mail: info@doredelicato.dk, hjemmeside: www.doredelicato.dk.
  (Opdateret 2010).