Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Brian Bjeldbak


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Brian Bjeldbak (f. 1967) havde et godt lederjob i autobranchen, men en dag, da han var i gang med den daglige trummerum, tænkte han: - Skal jeg lave det her resten af livet?
  Han lagde hovedet i blød og overvejede, om der var noget, han virkeligt brændte for, noget så interessant, at han ville gøre det, måske endda uden at få løn. Det blev vinen!
  I dag er han fuldtids med Bacchus Vinimport, hvor han importerer italienske vine og specialiteter, som sælges fra egen detailforretning i den himmerlandske by Hobro - samt naturligvis fra den uundværlige webshop, www.bacchus-vinimport.dk.
  Brian Bjeldbak taler for øvrigt lidt italiensk, hvilket sikkert har bidraget væsentligt til opbygningen af de gode, personlige forhold, han har til sine producenter.
  Han har også altid nogle projekter i gang, og lige nu gælder det et indkøbssamarbejde, hvor Bacchus Vinimport skal fungere som importør for små og mellemstore salgssteder over hele landet.
  Privat bor han i udkanten af Rold Skov sammen med kæresten Pia og de to lodne "børn", kattene Amanda og Frida.
  Efter arbejdstid står menuen på aftenmøder i erhvervsrelaterede foreninger og - når tiden tillader det - kokkerering af italiensk inspireret mad og prøvesmagning af producenternes nyeste frembringelser. Og hvem ved - måske skal trommesættet findes frem igen?
  Adresse: Bacchus Vinimport, Jernbanegade 1E, 9500 Hobro, tlf.: 96 72 91 90, fax: 96 72 92 90, e-mail: JegElskerVin@bacchus-vinimport.dk.