Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jens Bendix


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Jens Bendix (1963) har flere jern i ilden. Han er uddannet lærer og underviser flygtninge og indvandrere i dansk nogle dage om ugen, og siden 1983 har han turneret Danmark rundt som musiker. Men der skal også være tid til at tage sig af Con a'more, det vinimportfirma, som Jens Bendix og hans ven Preben Jakobsen slog dørene op til i 1998.
  Det hele har udviklet sig fra en lille garagevirksomhed med fem forskellige vine til en større forretning med flasker fra en række europæiske lande. De italienske vine, som står Jens Bendixs hjerte særligt nær, fylder dog de fleste hylder.
  I dag, hvor de er tre mand høj til at klare den daglige drift, er det Jens Bendix, der fungerer som firmaets ansigt udadtil. Det er ham, der sørger for den direkte kontakt med kunderne, afholder vinsmagninger og temaaftener og – ifølge eget udsagn – får de fleste vilde ideer.
  I Con a'more har der sneget sig et større udvalg af pasta, olivenolie og andre delikatesser ind imellem alle flaskerne. For Jens Bendix hører vin og gastronomi nemlig uløseligt sammen, hvilket også sætter sit præg på hans fritid, hvor den får hele armen med gryder, potter og pander. Og da han er en ivrig lystfisker, fanger han ofte selv den fisk, der skal i gryden.
  Hygge med hustruen Birthe samt børnene Sidsel og Mikkel på henholdsvis sytten og femten bliver der også tid til. Og så er der hjemmets centrum – en kvik toårig hund, der bærer det vinøse navn Merlot.
  Adresse: Con a'more Vinimport, Møllebakken 11, 8382 Hinnerup, tlf.: 86 91 15 50, mobil: 40 81 15 50, e-mail: mail@conamore.dk, www.conamore.dk.