Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jacob Gylling  Jacob Gylling (1976) er uddannet vinhandler fra Holte Vinlager, hvor den karismatiske ejer, Karlin Nielsen, bedre kendt som Kalle, tog ham under sine vinger.
  Det var faktisk lidt af en tilfældighed, at Jacob Gylling endte i vinens verden. Efter en jordomrejse startede han på seminariet men fandt hurtigt ud af, at lærergerningen ikke var noget for ham.
  Derefter tog han en etårig HH med henblik på videreuddannelse inden for handel, økonomi, rejsebranchen eller noget helt fjerde.
  Vinen havde dog hele tiden haft hans store interesse, og da han i år 2000 brækkede benet og lå hjemme og rekreerede sig, dumpede der et katalog ind ad døren fra Holte Vinlager. Og det blev så starten på en helt anden uddannelse ...
  - Jeg husker tydeligt, at jeg troppede op hos Kalle med alle mine talenter og skolepapirer, fortæller han. - Vi havde en hyggelig snak om fodbold og håndbold, hvorefter han spurgte, hvornår jeg kunne starte!
  Efter endt uddannelse blev Jacob Gylling hurtigt udnævnt til forretningens bestyrer, og i dag er han medejer af hele kæden, samt direktør for 5 Holte Vinlager-butikker (Holte, Virum, Hørsholm, Frederiksberg og Ballerup). Dog befinder han sig primært på kontoret i Holte-butikken.
  Han deltager i forretningskædens smagepanel og marketingafdeling, mens den primære tid bruges i indkøbsafdelingen, hvor han står for meget af kontakten til kædens leverandører sammen med kædedirektør Claus Nielsen. Der bliver også tid til vin- og spiritusrejser, smagninger og diverse messer i ind- og udland.
  Det er nu 23 år siden, han trådte ind ad døren i Holte Vinlager, og det er her, han skal blive, til han skal pensioneres. Han nyder at arbejde med sin hobby - vin og spiritus - og at være med at til at udvikle forretningen.
  Jacob Gylling bor i Lyngby med sin norske kone, Marianne, og deres søn, Oskar. Og ud over vin- og spiritusrejser, bliver der også tid til rejseeventyr med familien. I sine unge dage rejste han med rygsæk jorden rundt, og denne rejselyst sidder stadig i ham.
  Han har desuden gennem hele livet været en aktiv håndboldmand, både på banen, som spiller, træner og i bestyrelses-regi. I dag bruges fritiden dog i højere grad på venner, familie – og ja…. arbejde.
  Adresse: Holte Vinlager, Kongevejen 333, 2840 Holte, tlf.: 45 42 04 15, e-mail: jacob@holtevinlager.dk, www.holtevinlager.dk. (Opdateret 2023).