Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Klaus Berner

    Klaus Berner havde en vinhandler-onkel, der inspirerede ham til at vælge vinens vej. Efter Handelseksamen kom han i lære hos vinfirmaet Vilh. Christiansen/Peter F. Heering, og veluddannet herfra blev han værnepligtig i den beredne eskorte ved Gardehusar Regimentet i Næstved – ikke mindst tiltrukket på grund af sin store lidenskab for heste, som fylder fritiden.
    Derefter gik turen til London, hvor han var ansat hos Georg Jensen Sølv i Bond Street og sidst i vin- og delikatessekæden Robert Jackson.
    I 1975 vendte Klaus Berner hjem til en stilling i United Wine Import som produktchef for mange internationale spiritus- og vinagenturer, suppleret med en uddannelse som merkonom i afsætning.
    Salg har altid haft hans store interesse, og denne interesse førte til en stilling som national salgschef for hotel- og restaurationssektoren hos Kjær og Sommerfeldt. I 1987 blev han udnævnt til salgsdirektør og medlem af styringsgruppen. Han overtog ved denne lejlighed også ansvaret for firmaets business to business kunder samt supplerende køb af vine til nichesortimentet. Det var arbejdsområder, som han besad indtil fusionen mellem Knud Jørgensen Vinhandel og Kjær og Sommerfeldt i 1998. Derefter blev fokus udelukkende sat på firmaets B2B-sektor. Han forlod firmaet i 2003 efter 25 år.
    Adresse: mobil 20 88 08 86, e-mail: klausberner@mail.dk.