Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Kim Andersen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Kim Andersen (f. 1955) fik allerede som barn vakt sin interesse for vin. Hans far, der var i shippingbranchen, rejste meget og tog altid masser af god vin med hjem til familien.
  Sidenhen blev vinglæden dyrket sammen med vennerne – de unge mennesker kappedes om at finde de mest spændende og anderledes flasker.
  Kim Andersen blev uddannet modellør og fik job hos Bing og Grøndahl. Efter 24 år trængte han til luftforandring, skiftede kurs og kastede sig ud i jobbet som restauratør. Men det var ikke sjovt altid at være på arbejde, når vennerne holdt fri, så det varede ikke længe, før han besluttede sig for at gøre sin store lidenskab for vin til et heldagsjob. I 1997 kunne han, sammen med vennen Tim Hansen, slå dørene op for Kath Vinimport.
  Kvalitetsvine fra Tyskland dominerede billedet lige fra starten: - Det er et område, der bliver gjort alt for lidt ved herhjemme, og det er synd, når Tyskland har så mange dejlige vine at byde på, mener Kim Andersen.
  Topvine fra Spanien og Portugal har dog også indtaget hylderne hos Kath Vinimport, og vine fra Frankrig og Sydafrika venter lige om hjørnet.
  Kim Andersen er lidt af en pilfinger. Fritiden går blandt andet med at forvandle tekniske dingenoter til professionelt lydudstyr. Men vinen fylder også meget, når det gælder fritidslivet. Hver eneste ferie sammen med hustruen Annette går til et af verdens mange vindistrikter.
  Adresse: Kath Vinimport, Solsikkemarken 9, 2680 Solrød Strand, tlf.: 56 14 13 52, www.kath-vinimport.dk.