Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Thomas Dam


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Thomas Dam (f. 1972) har været velsignet med en far, der forstod det frydefylde i en blindsmagning! At smage blindt, hver gang der var vin på bordet i barndomshjemmet, kick-startede en tidlig passion for vinens verden hos Thomas Dam, allerede da han var 15 år gammel.
  Men der skulle gå nogle år, inden han gjorde vinen til sin levevej. Som uddannet smed har Thomas Dam blandt andet slået sine folder på Mærsk’s boreplatform og senere som kedelsmed med hele verden som arbejdsplads. Det var netop under dette eventyr, at han i en periode var bosat i Chile, og her blomstrede hans vininteresse for alvor op.
  Derfor var der heller ingen tvivl hos Thomas Dam. Han vendte resolut hjem til Danmark i 2001 og ringede til Laudrup Vin & Gastronomi. Siden er det gået stærkt – en lidenskab er blevet til en fasttømret del af hans liv.
  Thomas Dam er i dag salgschef hos Laudrup Vin & Gastronomi med medindflydelse på vinindkøb og ansvaret for fem sælgere. Rejselysten er stadig stor, og rejser han ikke med firmaet til Australien, New Zealand og de europæiske vinlande – er det familiens ferie, der er præget af vin og gastronomi.
  Thomas er gift med Dorthe, og sammen har de Emilie på 8 år og Magnus på 5 år. Fritiden bruges på den store passion vin og på at lave god mad. Men indimellem bliver der også tid til en løbetur og hyggelige stunder med familien.
  Adresse: Laudrup Vin & Gastronomi, Mileparken 13, 2740 Skovlunde, tlf.: 44 84 80 86, mobil: 22 40 45 21, e-mail: thomas@laudrupvin.dk, www.laudrup.dk. (opdateret 2010).