Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jørgen Glud


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Jørgen Glud (f. 1973) er både landmandsuddannet med speciale i plantedyrkning og handelsuddannet fra Handelsskolen i Randers, samt eksportakademiet i Århus.
  Med den gode kombination i bagagen besluttede han sig i 2002 for at satse på vinbranchen med eget importfirma under navnet Glud Vin.
  Han lagde ud med en jordomrejse på seks måneder, hvor jagten blev sat ind på vine fra forskellige egne af verden.
  Vel hjemme igen bad han et tolv mand stort vinpanel, hvori deltagerne havde vidt forskellig vinøs baggrund, om at smage på de mange vine. Det blev de oversøiske vine, der løb af med sejren, og de indtager stadig en markant plads i importen.
  Allerede i 2004 var Glud Vin, hvis salg frem for alt er rettet mod erhvervsvirksomheder, blevet så stor en succes, at firmaet måtte flytte til større lokaler.
  I de nye rammer ledes kunderne ind i et supersmart showroom, indrettet af Jens Bjerre Interior – samme firma, som stod for indretningen i det ny operahus.
  I dag er der 12 medarbejdere til at varetage den daglige drift af Glud Vin. Jørgen Glud selv står for indkøb og markedsføring – og er i øvrigt i fuld gang med planer om en ny udvidelse af virksomheden.
  Adresse: Glud Vin, Nikkelvej 1, 8900 Randers, Næstvedvej 32, 4100 Ringsted og Ordrupvej 133, 2900 Hellerup, tlf.: 87 10 03 05, e-mail: info@gludvin.dk, www.gludvin.dk. (Opdateret 2011).