Daniel Vangsø Rasmussen (f. 1972) har været interesseret i vin lige siden de sene teenageår. Det startede med Bordeaux, men han fik også en forkærlighed for italiensk vin, da familiens ferier ofte gik til Italien.
  Interessen for de italienske vine holdt ved, og den dag i dag mener han, at Italien er et af de mest spændende vinlande at følge – særligt hvis man tør afvige fra den slagne vej og alene jagte kvalitet frem for berømmelse.
  For ti år siden fik Daniel Vangsø Rasmussen også øjnene op for de tyske vine, og han har siden utrætteligt plæderet for tysk vin i alle de kredse, han kommer i. Finn Klysner fra DWC vin har været og er stadig en evig inspirationskilde, idet sidemanden næppe findes i DK, når det kommer til viden om vin fra Italien og Tyskland.

  I 2013 åbnede Daniel Vangsø Rasmussen vinfirmaet TwinWine, som han driver sideløbende med sit faste job. Navnet hentyder dels til, at der kun handles med vin fra to lande, nemlig Italien og Tyskland, dels til tvillingerne Frederikke og Alberte. TwinWine har filosofien, at langsomt er hurtigt, og at kvalitet tager tid at finde.
  Daniel Vangsø Rasmussen afslutter sin MBA ved udgangen af 2017, og håber derefter at kunne åbne en lille butik i København med weekendåbent og tid til at få en snak og et glas god vin.
  Fritiden bruges sammen med familie og venner. Lidt veteran fodbold bliver det også til, og så er han ofte at finde i køkkenet, da han elsker at lave mad. Ferierne går typisk til Italien eller forældrenes lejlighed i Berlin.
  Adresse: TwinWine, Nørregårdsvej 295, 2610 Rødovre, e-mail: info@twinwine.dk, www.twinwine.dk. (Opdateret 2017).