.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Flemming Olsen (f. 1969) begyndte sin karriere i vinens verden i 1986 med en læreplads på kontoret hos Vinlageret Randers/Amka Vinimport. Her var han i fem år, dog afbrudt af elleve måneders militærtjeneste ved Prinsens Livregiment i Viborg.
  Hans interesse for vin voksede, og i 1993 købte han Skjold Burnes forretning i centrum af Randers, der efter en gennemgribende renovering genopstod under navnet Rådhustorvets Vinhandel.
  I 1996 gik Flemming Olsen i kompagniskab med indehaverne af Jysk Vinlager Randers, Kirsten og Christian Søndergaard, og sammen etablerede de Jysk Vin – det gode glas.
  For lidt mere end et år siden startede et generationsskifte med det formål, at ægteparret Søndergaard kunne trække sig tilbage fra firmaet.
  Flemming Olsen er i dag direktør i firmaet og bruger en del tid på at besøge kunder i hele landet samt vedligeholde det gode samarbejde Jysk Vin har med sine mange kvalitetsleverandører.
  Selv om Jysk Vin er bedst kendt for sit store udvalg af kvalitetsvine fra Rhônedalen, kan man også finde mange kvalitetsvine fra resten af verden i sortimentet. Der arbejdes med i alt cirka 70 dygtige producenter, og kundegrupperne er restauranter, private og virksomheder.
  I løbet at 2010 vil der blive brugt mange ressourcer på firmaets hjemmeside og på internethandelen.
  Privat er Flemming Olsen gift med Ann, med hvem han har børnene Julie og Lasse. Fritiden bruges på familien, børnenes sport og lidt fitness på egen krop.
  Adresse: Jysk Vin, Haraldsvej 60, 8900 Randers, tlf.: 86 40 44 44, fax: 86 43 77 61, e-mail: jyskvin@jyskvin.dk, www.jyskvin.dk. (opdateret 2010).