Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Fritz Paustian


appen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.

  Fritz Paustian (f. 1948) ejer og driver sammen med sin bror, Ole Paustian, Danmarks største privatejede vinfirma, Taster Wine A/S.
  Alle kender Skjold Burne, der er Danmarks største kæde af vinhandlere. Mindre kendt er det, at Skjold Burne ejes af Taster Wine. Yderligere har Taster Wine et datterselskab i Tyskland samt firmaet Oscar Davidsen & Co., der leverer vin og spiritus til den danske hotel- og restaurationsbranche.
  Fritz Paustian er anden generation i et vinhandler-dynasti, og som søn af Taster Wine's grundlægger, Fritz Wulff Paustian, er han gået den lige vej ind i vinens verden.
  Efter sin højere handelseksamen fra Købmandsskolen i København blev han uddannet som vinkyper, en uddannelse, som han videreførte hos førende firmaer i Frankrig, Tyskland, Spanien og Skotland og supplerede med specialkurser i Cambridge og Lausanne.
  Ud over arbejdet i det dynamiske vinfirma afser han tid til flere bestyrelsesposter. Han er formand for bestyrelsen for Taster Wine, medlem af bestyrelsen for Arbejdsgiverforeningen for Handel, Transport og Service (AHTS), næstformand for AKN (lokalafdelingen af AHTS i København og Nordsjælland) samt medlem af bestyrelserne for Skjold Burne og Det Franske Vinråd.
  Fritz Paustian er gift med Anne-Mette, og sammen har de tre døtre. Han holder sig i form og lader op med sin yndlingshobby golf, som han deler med hele familien.
  Adresse: Taster Wine, Ringager 6, 2605 Brøndby, tlf.: 43 45 14 22, fax: 43 45 18 48, e-mail: info@taster-wine.com.