Hans Ulrik Madsen (f. 1967) er opvokset i Jonstrup imellem Værløse og Ballerup og har gjort karriere indenfor IT, indtil han i 2001 realiserede en drøm om egen restaurant. Valget faldt helt naturligt på Jonstrup, hvor han købte den Gl. Købmandsgaard og efter en omfattende renovering åbnede restauranten i oktober 2001.
    Det blev lige fra begyndelsen en stor succes med både à la carte, selskaber og frokost ud af huset til mere end 200 personer i virksomheder i nærområdet. Et enkelt menukort udgjorde sammen med et ret pænt vinudbud en af grundpillerne i restaurantens succes.
    Hans Ulrik Madsens vininteresse går dog endnu længere tilbage, nemlig til 1988, hvor han købte de første vine til en samling, der ikke kun gemmes, men også nydes akkompagneret af god og veltillavet mad.
    I 2007 valgte han at genoptage sin IT-karriere, og fik et job med salgsansvaret for Danmark i en international koncern. I de følgende år brugte han flittigt Holte Vinlager som leverandør af vin til forskellige arrangementer, og det blev inspirationen til et nyt kapitel i hans liv.
    Hans Ulrik Madsen syntes, at nærområdet i Ballerup, hvor han bor, manglede en vinforretning med Holte Vinlagers sortimentsbredde, prispolitik, usnobbethed og let tilgængelige måde at gå til tingene på - garneret med god service. Derfor har han valgt at udskifte "bits and bytes" med "levende flasker", som vinhandler i kæden. Og d. 27. september i år kan han slå dørene op for sin egen vinforretning i Ballerup. Her glæder han sig til mange gode vin- og madsnakke med de lokale kunder.
    Adresse: Holte Vinlager, Bydammen 1F, 2750 Ballerup, tlf.: 44 65 71 65, e-mail: ballerup@holtevinlager.dk, www.holtevinlager.dk.