.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Lars Rasmussen (f. 1970) har altid interesseret sig for vin. Indtil primo 2004 var vinen "blot" en hobby, men det lå ligesom i luften, at han også en dag skulle arbejde med vin.
  Da han i 1989 var færdig med sin HH-uddanelse, blev det i første omgang til en læreplads som kontorelev hos DFDS. Dernæst gjaldt det Vejle Idrætshøjskole og et certifikat som fodboldtræner. Og så gik turen ellers videre til en lang række poster inden for nydelsesbranchen – juniorsælger hos chokoladefirmaet Marabou, distriktschef for Coca Cola, regionschef for Tuborg og direktør hos restaurationsgruppen Dahl City (Rosie McGee’s, Park Cafe med flere) for blot at nævne nogle få. 
  I 2004 blev Lars Rasmussen headhuntet af den store skandinaviske koncern Bibendum Wine & Spirits, nu et datterselskab i Altia Corporation,  til et job som Country Manager  for den danske afdeling. Arbejdet, som han bestrider den dag i dag, omfatter import og salg af vin og spiritus samt adskillige rejser til alverdens vinlande.
  Italien og Bornholm er og bliver Lars Rasmussens "hjertebørn", og det er da også ofte hertil, turen går i ferierne – sammen med familien, der tæller hustruen Tine (født og opvokset på Bornholm) og børnene Ida Sofie og Nicolai.
  Lars Rasmussen bruger også en del af den sparsomme fritid på at sparke bolden i mål som oldboys-fodboldspiller.
  Adresse: Bibendum Wine & Spirits A/S, Broenge 8, 2635 Ishøj, tlf. 30 34 77 00, lars.rasmussen@bibendum.dk, www.altiacorporation.com.