Torben Mandrup (f. 1969) er oprindelig uddannet civilingeniør og har arbejdet med forskning og udvikling samt IT-projektarbejde. I 2007 startede han hobbyfirmaet DrikPortvin som en bibeskæftigelse i forhold til hans IT-virksomhed, Mandrup Software.
  Udgangspunktet for firmaet var en ægte kærlighed til portvin samt en stor interesse i at dele sin viden om vinen med andre.
  Torben Mandrup rejser således landet rundt og holder foredrag og smagninger om portvin og forsøger herigennem at nedbryde nogle af de mange fordomme, folk har omkring vinen. Han mener også, at portvin er en stærkt overset ledsager til mange forskellige typer mad og anledninger.
  Han tager selv til Douro-området i det nordlige Portugal for at håndplukke de helt rigtige portvine. Hos DrikPortvin er filosofien, at det ikke er nok kun at have få producenter i sortimentet, idet de fleste quinta'er har spidskompetencer inden for en af de mange typer portvin. I øjeblikket præsenteres der syv forskellige portvinshuse på hylderne, og flere kommer hele tiden til. Nogle med kun en enkelt vin, men til gengæld en vin af meget høj kvalitet i forhold til prisen.
  DrikPortvin sælger via sin netbutik, ved smagninger, på messer, ved døren og ikke mindst ved de årlige åbent hus-arrangementer, hvor der ofte deltager gæster fra Portugal.
  Udbredelsen af portvin ligger Torben Mandrup meget på sinde, og han tager gerne imod på adressen til en snak om portvin og naturligvis en smagsprøve.
  Seneste tiltag er en ny import af Vinho Verde hvidvine fra det nordlige Portugal. Vinho Verde har de seneste år udviklet sig fra det meget lette segment til at producere hvidvine af høj kvalitet og endda i nogle tilfælde med lagringspotentiale. Efter Torben Mandrups mening er disse vine fuldstændig oversete, og den aromatiske og kælne stil passer perfekt til mange danskeres forventning til hvidvine.
  Adresse: Torslunde Bygade 33, 2635 Ishøj, Mobil 22 82 28 00, e-mail: torben@drikportvin.dk, www.drikportvin.dk, www.drikvinhoverde.dk. (Opdateret 2018).