Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Claus Hjelt


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Claus Hjelt (f. 1957) arbejder til daglig hos ASV Horsens som speciallærer for voksne med særlige behov. Men så snart det er fyraften, gælder det vinens verden.
  Interessen for vin begyndte ved et tilfælde for ti år siden, da Claus Hjelt var taget til den italienske region Veneto som fodboldtræner for en ungdomsklub. Børnenes forældre, der var med på turen, spurgte ham, om ikke han på en af fridagene kunne arrangere et besøg hos en vinbonde. Claus Hjelt anede stort set intet om vin, men efter besøget var han simpelt hen solgt. Vin blev en hobby, der hurtigt greb om sig, og snart havde Claus Hjelt et bijob som rejsearrangør af vinrejser til forskellige lande.
  For tre år siden åbnede han så garageimportfirmaet Gourvin, der via Internettet sælger vin til både private, restauranter og virksomheder.
  Sortimentet byder frem for alt på kvalitetsvine fra Veneto. Men vine fra Sicilien, Bourgogne, Provence og Alsace vil også snart være at finde på websiden.
  Ud over handelen med vin skal der også være tid til at pleje formandskabet for Horsens Vinklub. Og så er der familien, der består af hustruen gennem 21 år, Lotte, samt børnene Mikkel på 24 år og Lærke på 18 år.
  Adresse: Gourvin, Charlotteparken 34, 8700 Horsens, tlf.: 20 66 72 12 / 75 65 72 12, e-mail: gourvin@stofanet.dk, www.gourvin.dk.