Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Emil Hristov  Emil Hristov (f. 1986) er født og opvokset i den bulgarske hovedstad, Sofia. Hans far er ingeniør, og hans mor har haft lederstillinger i en lang række virksomheder - heriblandt et vin-distributionsfirma, hvilket var medvirkende til på et tidligt tidspunkt at sparke til Emil Hristovs interesse for vin.
  I 2010 - efter at have taget en bachelor i byplanlægning - tog han til Danmark for at studere. Det blev til hele to kandidatuddannelser ved Aalborg Universitet i forskellige linjer inden for byplanlægning. Siden da har han blandt andet arbejdet i en tegnestue i Singapore.
  Emil Hrsitov har altid elsket at rejse, og hvor han end er kommet frem, har han nydt at smage de lokale vine. Dog forbliver hans hjertebarn bulgarsk vin, og forundringen var stor, da han fandt ud af, at man i Danmark kan få vine fra alverdens lande, men ikke fra Bulgarien.
  Det besluttede han sig for at gøre noget ved, og i dag driver han sit eget online-firma, Bulgarian Wine, med håndplukkede vine fra sit hjemland.
  Nogle af vinene er lavet af små vinbønder, der har en enkelt vinmark i baghaven - andre er fremstillet i store vinhuse. Men tilfælles har vinene i webshoppen den gode kvalitet, ligesom flere af dem også er prisbelønnede i lange baner.
  Når Emil Hristov ikke passer sin vinforretning, benytter han enhver lejlighed til at dyrke sport - blandt andet fodbold, volleyball, tennis, bjergbestigning og cykling samt forskellige former for ekstremsport.
  Og så elsker han at lave mad - og drikke god bulgarsk vin til.
  Adresse: Bulgarian Wine, Hadsundvej 65, 3, 9000 Aalborg, tlf.: 52 69 99 63, e-mail: info@bulgarianwine.dk, www.bulgarianwine.dk.