Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Erik Hansen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Erik B. Hansen (f. 1948) ved alt om engelsk drypfri maling og finske engangs-tandbørster. Den slags solgte han nemlig rigtig meget af, da han som ung netop var blevet færdig med sin uddannelse inden for farve og tapet.
  I 1971 fik han tilbudt job i vinfirmaet Henri Courtin. Efter to et halvt år gik turen videre til Knud Jørgensens Vinhandel i Hellerup (nu Vingården), hvor han blev i de næste tyve år.
  Allerede efter et års ansættelse blev Erik Hansen udnævnt til salgschef. Det var et spændende og lærerigt job, der foruden salg og kundebetjening bød på kurser, smagninger og vinrejser. Derudover havde han en del undervisning, blandt andet på Den danske Vinskole.
  Efter en kort afstikker til Philipson Wine kom Erik Hansen i 1996 til Juul’s Vinhandel på Frederiksberg, hvor han nu på niende år har sin daglige gang. Og det hænder ofte, at kunder fra gamle dage dukker op for at få sig en god vinsnak.
  Erik Hansens hjertebarn er fransk vin, og netop derfor går hver eneste ferie til et eller flere franske vindistrikter.
  På hjemmebane går en stor del af fritiden med havearbejde og pasning af hans og hustruen Kirstens dejlige hus. Børnene Kasper, Carina, Pernille og Henriette skal der også være tid til, for ikke at tale om lille Sophie, der kom til verden i januar og er Erik Hansens første barnebarn.
  Adresse: Juul’s Vinhandel, Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg, tlf.: 33 31 13 29, e-mail erik@juuls.dk, www.juuls-vinhandel.dk.