Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Evy Halling


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Evy Halling (f. 1951) står for et lille firma med store vine fra Bourgogne. Le Domaine hedder firmaet, og det blev grundlagt i 1991 af Pamela og Klaus Rasmussen, med hvem Evy Halling og hendes mand, Lars, i mere end tyve år har delt gode vinoplevelser.
  Da Le Domaine for fem år siden skulle sælges grundet sygdom, og køberen sprang fra i sidste øjeblik, valgte Evy Halling at overtage firmaet. Hun sad på det tidspunkt i et godt job som personalechef, men kunne ikke bære, at Le Domaine skulle ophøre som nichebutik med Bourgogne som speciale.
  Sammen med sin mand havde hun i mere end 25 år haft én altoverskyggende fritidsinteresse: Bourgogne, når den er bedst! Denne interesse - og en god portion glæde og entusiasme - blev drivkraften i det daglige arbejde.
  I dag er sortimentet udvidet og omfatter et af de flotteste udvalg af bourgogner i Danmark.
  Desuden har Le Domaine inden for de seneste år udvidet med et udsøgt udvalg af vine fra Rhône-området. Alle vinhusene bliver besøgt hvert år, så Evy Halling holder en tæt kontakt til dem.
  Vinen kræver sin kvinde, så ud over lange ture i naturen med den irske setter Syrah og families og venners gode selskab er der kun overskud til en god bog i ny og næ. God vin kan som bekendt være altopslugende!
  Adresse: Le Domaine, Egholm 1, Huseby, 3200 Helsinge, tlf.: 49 14 19 97, mobil: 26 16 49 14, e-mail: eh@domaine.dk.