Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Henrik A. Holst


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

    Henrik A. Holst (f. 1963) er uddannet cand. oecon. med familierødderne godt plantet i vinbranchen. Hans bedstefar var en af de førende vinhandlere i Århus, og han hørte allerede som barn mange historier om vinproducenter, jordbundsforhold og druer over søndagsmiddagen – senere fik han også mulighed for at smage flere af de allerbedste vine i verden.
    Efter en karriere på chefniveau i nogle af de største danske erhvervskoncerner fulgte Henrik A. Holst i 2005 sit hjerte og sin brændende interesse for vin, sagde op og åbnede vinfirmaet DigiWine.
    Firmaet har helliget sig importen af kvalitetsvine fra Italien. Det er frem for alt toskanske vine, der har indtaget hylderne, men også vine fra Piemonte, Veneto og Alto Adige hører til sortimentet. Vinene bliver købt direkte hos de udvalgte producenter uden fordyrende mellemled, og kunderne er såvel vinforhandlere som erhvervsvirksomheder.
    Henrik A. Holst blev for nogle år siden gift med Karin i Siena i hjertet af Toscana, og sammen har de tre mindre børn, som til fulde sørger for, at fritiden får ben at gå på. Den tid, der bliver til overs, spenderes på løbe- og kajakture – samt whiskysmagning i venners lag, hvor vinmanden har vundet hele seks Århus-mesterskaber.
    Adresse: DigiWine ApS, Elbækvej 17, 8240 Risskov, tlf.: 86 17 30 00, fax: 86 17 30 15. e-mail: holst@digiwine.dk, www.digiwine.dk.