Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jens Simonsen

  Jens Simonsen (f. 1959) smagte sit første glas vin til sin konfirmation, da han var fjorten år gammel. Og det var ikke et hvilket som helst glas. Hans far var nemlig bidt af gode vine og serverede intet ringere end en Château Phelan Ségur 1970 for sønnike. Det var startskuddet til en omfattende interesse for vinens verden.
  Jens Simonsen har arbejdet i vinbranchen i mere end 38 år med salg, indkøb og Marketing.
  I 1989 boede han i Bordeaux og arbejdede for et négociantfirma. Under en rejse til Italien tabte han imidlertid sit hjerte til landet og frem for alt til dets vine.
  De sidste mange år har Jens Simonsen virket som selvstændig vinkonsulent og brandmanager for en lang række italienske topproducenter suppleret med vinhuse fra Portugal, Spanien og Frankrig. Hans opgave er desuden at hjælpe importører i Skandinavien med at finde vine.
  Gennem de seneste 15 år har han ligeledes været arrangør af blandt andet Barolo & Friends Event i Danmark – en af de største årlig tilbagevendende vinsmagninger herhjemme.
  Når han er hjemme i Kolding, gælder det hustruen Marianne og deres to sønner. Løbeture, svømning og fitnesstræning bliver der også tid til.
  Adresse: Jens Simonsen / Simonsen Selected Wines ApS, Bakkegærdet 3, 6000 Kolding, tlf.: 27 11 73 30, e-mail: jens@wisi.dk. (Opdateret 2022).