Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jørren Kjær


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Jørren Kjær (f. 1952) er uddannet bank- og forsikringsmand og har i mange år arbejdet i den finansielle sektor som salgsleder og regionsdirektør. I dag er han selvstændig konsulent med speciale i genplacering af opsagte medarbejdere.
  Men det er vinen, der er hans hjertebarn. Jørren Kjær tog sine første vinøse skridt i vinklubbernes verden, og adskillige vinrejser til Frankrig, Italien og Tyskland fulgte i kølvandet og satte for alvor skub i hans vininteresse.
  På et tidspunkt endte han selv som formand for en stor firmavinklub, og en dag fik han så en glimrende idé: En vinklub lidt efter samme princip som en bogklub med en ”månedens vinpakke” – en færdigpakket vinsmagning med vejledning og beskrivelser af vinene.
  Hver måned siden 2001 har Jørren Kjær og hans firma VinPakken.dk nu sendt vinpakker ud til et hav af klubmedlemmer. Pakkerne består altid af 1 flaske hvidvin, 4 rødvine samt månedens overraskelse, som kan være alt mellem himmel og jord.
  Som modtager af VinPakken bliver man automatisk medlem af VinPanelet, hvor man, til stor glæde for såvel andre medlemmer som vinleverandører, kan være med til at give sin dom over månedens vine.
  VinPakken.dk samarbejder i dag med mange danske importører, men importerer også en række vine selv. Og der sælges tillige via engros- og lagersalg. 
  Fritiden går med
  hus og have samt vinrejser og skiferier sammen med hustruen Ann-Britt. Børnene er voksne og flyttet hjemmefra. Til gengæld er det første barnebarn "næsten flyttet ind".
  Adresse: VinPakken.dk, Finnjollevej 36, 4040 Jyllinge, tlf.: 45 86 01 68, mobil 20 71 01 51, e-mail: kjaer@vinpakken.dk, www.vinpakken.dk.