Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Karsten Jensen  Karsten Jensen (f. 1979) er født og opvokset i Aarhus-området, og har altid haft en stor interesse for det sydlige Europa, for naturen, maden, sprogene - og for vinen.
  Vininteressen spirede under en ferie i Alsace. Det startede med druerne og selve fremstillingen, men snart begyndte han også for alvor at nyde resultatet og udvikle sin store passion for vin.
  Karsten Jensen har en HA i International Business fra Handelshøjskolen i Aarhus og kan i dag engelsk og tysk samt fransk på et rimeligt niveau og italiensk til husbehov.
  Efter endt uddannelse fik han arbejde som eksportsalgsassistent for Arla Foods, et job han havde, indtil han fik muligheden for at arbejde med vin. Det fik han i 2007, da han blev ansat i Dansk Supermarkeds (senere Salling Group) indkøbsafdeling for netop vin. Han blev hos supermarkedskæden i elleve år og endte med at bestride posten som Senior Category Manager for vin- og spirituskategorierne.
  I slutningen af 2018 besluttede Karsten Jensen sig for, at han ville forfølge en idé, han længe havde haft, om at starte et vinfirma, som skulle give danskerne mulighed for hver dag at købe gode vine til gode priser. Og i maj 2019 åbnede han så firmaerne Wine Experience ApS og KJvin ApS.
  Wine Experience importerer vine fra store dele af den vinproducerende verden med fokus på videresalg til erhvervssektoren. KJvin står bag webshoppen kjvin.dk, hvor private kan købe såvel kendte populære vintyper som spændende og anderledes vine, man ikke normalt ser i de danske supermarkeder og specialforretninger.
  Om vinene er fra store eller små producenter er ikke det vigtigste for den nystartede vinimportør. Det vigtigste er, at det er god kvalitet til den rigtige pris.
  Karsten Jensen rejser jævnligt til Italien - mest til Veneto og Toscana - på jagt efter nye vinproducenter til sortimentet. Enkelte rejser til andre vinlande bliver det også til hist og pist.
  Fritiden går mest med fodbold - både som tilskuer på Stadion i Aarhus eller foran fjernsynet og som fodboldtræner for et pigehold i den lokale fodboldklub, Sabro IF.
  Adresse: Wine Experience og KJvin, Kirsebærvej 77, 8471 Sabro, tlf.: 24 60 44 60, e-mail: karsten@kjvin.dk, https://kjvin.dk. (Opdateret 2019).