Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Kenneth Korsbæk Olsen  Kenneth Korsbæk Olsen (f. 1968) blev som 20-årig færdigudlært som bager. Et liv med kringler og kryddere blev det dog ikke til – allerede under læretiden var han blevet godt træt af al det natteroderi, som bagerjobbet indebærer. I stedet satsede han på en karriere i militæret, og her forblev han lige indtil 2007.
  Året inden, Kenneth Korsbæk Olsen lagde militæruniformen på hylden, havde han realiseret en drøm om at give sin store fritidsinteresse, vin, lidt mere solide ben at gå på. Han havde åbnet sin egen vinforretning, KKWine, med speciale i amerikanske vine – hans hjertebarn, når det gælder vinens verden.
  Han lagde ud med vinene fra tre californiske vinhuse, men forretningen fik hurtigt vokseværk, og i dag importerer KKWine kvalitetsvine fra alle væsentlige vinområder i USA.
  Sideløbende med, at han etablerede sit firma, arbejdede han hos Mærsk McKinney Møller. Men i 2013 blev han fuldtids vinimportør.
  I sortimentet finder man også kultvine, der er så sjældne, at man skal lede længe for at finde dem på det amerikanske marked.
  Kundekredsen er fortrinsvis restauranter rundt om i Danmark, men også private kan handle i forretningens webshop.
  Kenneth Korsbæk Olsen har ikke kun travlt med at sælge vin, men også med at fortælle om den som foredragsholder, og så skal der også være tid til familien, der omfatter hustruen Victoria og tre døtre samt en Jack Russell terrier.
  Adresse: KKWine, Fredensvej 48 kld, 2920 Charlottenlund, tlf.: 35 10 20 17, e-mail: mail@kkwine.dk, www.kkwine.dk. (Opdateret 2019).